Voor 14.00u besteld, vandaag bezorgd
  •  Voor 14:00 besteld, vandaag in huis
  •  Laagste bezorgkosten van Nederland
  •  Gratis kaartjes
  •  7 dagen versgarantie
  •  Veilig betalen
  •  Bezoek ons in Haarlem of Zwanenburg

My Flame Lifestyle

De producten van My Flame Lifestyle zijn trendy sfeermakers in en rondom het huis. Wij van Pluk n Bloom vinden de producten van My Flame Lifestyle echt een aanrader. Ze laten je huis stralen, verspreiden een heerlijk geur en zijn super leuk om cadeau te doen. Je bestelt de speelse interieur accessoires van My Flame Lifestyle eenvoudig via onze webshop.

Laat je huis geuren

My Flame interieur accessoires

Plezier, inspireren, kwaliteit, trendy en verbinden zijn de speerpunten van de gehele collectie van My Flame Lifestyle. De trendy producten van My Flame zorgen ervoor dat jouw huis straalt van warmte. Of het nu een cadeau voor jezelf is, een cadeau voor je liefste vriend, vriendin, je vader, moeder of dochter, het is altijd een schot in de roos. Bij Pluk n Bloom vind je de volgende geurende interieur accessoires:

  • My Flame Lifestyle geurkaarsen van sojawas en palmwas;

  • Geurstokjes van My Flame;

  • My Flame geurhangers voor kleine ruimtes, zoals de wc of een kledingkast.

Laat je huis geuren met biologische kaarsen

De 100% biologische kaarsen in glas en in blik van My Flame zijn gemaakt van sojawas. De losse kaarsen zijn gemaakt van palmwas. Zowel de sojawas als de palmwas worden gewonnen met duurzame processen. Niet alleen de kaarsen zelf, maar de productieprocessen zijn ook duurzaam en goed voor het milieu. Verder stoten deze kaarsen geen roet af, hebben ze een leuk design, ruiken ze heerlijk en branden ze tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen. Een extra voordeel van de sojakaarsen is dat je de vloeibare was kunt gebruiken als massage olie, je krijgt er een heerlijk zachte huid van!

Natuurlijke en heerlijke geurstokjes van My Flame Lifestyle

Met de geurstokjes van My Flame Lifestyle zal je huis op een natuurlijke manier en in trendy stijl heerlijk ruiken. Naast diverse geurende kaarsen en geurstokjes, verkopen wij ook heerlijke geurhangers in een mooi doosje. De My Flame geurhanger heeft een randje van gips met daarin geurende sojawas. En uiteraard zijn zowel de geurstokjes als de geurhangers voorzien van een opfleurende tekst. Je vindt de producten van My Flame in onze vestigingen in Haarlem en Zwanenburg, nabij Amsterdam. Daarnaast kun je de geurstokjes, geurhangers en biologische kaarsen van My Flame Lifestyle bestellen via onze webshop!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment