Living

Ben je op zoek naar prachtige planten voor binnen of in de tuin? Ook dan zit je goed bij Pluk n Bloom. Naast een ruim assortiment boeketten en bloemstukken, hebben wij ook kamerplanten en tuinplanten. Juist door de vrolijke bloemen te combineren met mooie groene planten creëer je een unieke en levendige stijl binnenshuis en in de tuin. Ben je op zoek naar een kleine kamerplant om net die ene kale hoek op te vullen of juist naar een grote groene plant als blikvanger? Bezoek dan een van onze vestigingen in Haarlem en Zwanenburg nabij Amsterdam en bekijk ons assortiment planten.

Koop hier jouw plant 

Voordelen van kamerplanten

Naast vrolijke boeketten hebben wij ook diverse planten voor in huis. Het versieren van je huis met kamerplanten heeft allerlei voordelen. Zo zorgt het voor meer rust in huis, zuiveren de planten de lucht en heeft het positieve invloed op je slaap. De verschillende plantensoorten hebben wel hun eigen eisen:

  • Cactussen en vetplanten kunnen zoals je misschien wel weet beter tegen warme, droge lucht dan andere kamerplanten. Deze planten kunnen gemakkelijk even zonder water en doen het zelfs goed op de vensterbank in de zon;
  • Een badkamer is met weinig direct zonlicht en vochtige lucht juist het tegenovergestelde van de vensterbank. Hier kun je dus beter planten zetten die houden van vochtige omstandigheden en weinig zonlicht, zoals de lepelplant;
  • Ook op de slaapkamer kun je heel goed planten neerzetten. Kies dan vooral voor luchtzuiverende planten, zodat je de hele nacht zuivere lucht hebt. Een voorbeeld van een luchtzuiverende plant is de goudpalm of Areca palm.

Koop planten bij Pluk n Bloom - Bestel vandaag nog!

Plantenwinkel nabij Amsterdam

Ook in de tuin wil je natuurlijk planten hebben voor een fijne sfeer en het echte natuurgevoel. Kom eens langs bij Pluk n Bloom in Haarlem of Zwanenburg in de buurt van Amsterdam voor ons volledige aanbod planten. Wat planten betreft is de keuze reuze, hierdoor hebben wij niet altijd de plant die je voor ogen had op voorraad. Maar geen zorgen, de meeste tuinplanten en kamerplanten kunnen wij eenvoudig voor je bestellen! Vaak hebben wij de plant dan al binnen drie dagen klaar staan, maar ook leveren aan huis is mogelijk. Kom langs en bekijk ons assortiment planten of vraag ons naar de bestelmogelijkheden!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment