Boeket bestellen

Bestel een boeket bloemen en laat deze bij jezelf of iemand thuis bezorgen. Bestel jouw boeket bloemen Amsterdam of bloemen Haarlem bij Pluk n Bloom! LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 55 producten

Voor iedere gelegenheid een boeket bestellen

Bloemen zijn natuurlijk altijd leuk om te geven en ontvangen, maar voor jezelf bloemen kopen is natuurlijk ook altijd leuk. Speciale gelegenheden geven een extra reden voor het geven van een mooi boeket. Een bos bloemen fleurt een ruimte op en geeft ook nog eens een heerlijke geur af. Bekijk bijvoorbeeld onze bloemen Amsterdam, een prachtig boeket vol kleur. Wij hebben bloemen voor iedere gelegenheid, zo kun je een boeket bestellen voor:

  • Een verjaardag;
  • Moeder- en Vaderdag;
  • Valentijnsdag;
  • Of gewoon zomaar!

Laat je boeket thuis bezorgen in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of omgeving. Bloemen kopen doe je natuurlijk altijd bij Pluk n Bloom. 

Prachtige felicitatie- en bedankboeketten

Of het nou om een verjaardag, een jubileum, een behaald diploma of een mooie promotie gaat, je wilt de gelukkige in stijl feliciteren. Dit doe je natuurlijk met een prachtig boeket van Pluk ’n Bloom. Bekijk daarom snel het uitgebreide assortiment felicitatieboeketten, en vind gegarandeerd een boeket dat perfect aansluit op de wensen van de jarige job, geslaagde of gepromoveerde. Zo zijn er elegante boeketten in prachtige wit- rood en paarstinten, maar kun je ook kiezen voor een vrolijke bos bloemen vol kleur en variatie. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, en jij vindt zeker wat je zoekt.

Heeft een collega fantastisch werk geleverd, zijn jouw vrienden of vriendinnen super lief voor je geweest, of wil je gewoon graag iemand in het zonnetje zetten? Pluk ’n Bloom heeft ook prachtige bedankboeketten voor jou klaarstaan. Deze prachtige boeketten zijn perfect voor het uiten van jouw waardering voor jouw naasten.

Liefde uiten met een prachtig boeket

Uit jouw liefde voor iemand een prachtig boeket van Pluk ’n Bloom cadeau te doen. Bloemen zijn namelijk al eeuwenlang hét symbool voor liefde en waardering. Bekijk snel de prachtige boeketten in het assortiment; ga jij voor een romantisch rozenboeket, een elegant boeket met prachtige kleurenpaletten of kies je voor een prachtig gemengd boeket met de mooiste kleurvariaties? Maak jouw liefdesgeschenk extra romantisch door een schattige teddybeer of een fles wijn toe te voegen. Alles wat je zoekt vind je bij Pluk ’n Bloom.

De perfecte boeketten voor beterschapswensen

Achter de wolken schijnt de zon. Wanneer het leven tegenzit is het een mooi gebaar om jouw naasten beterschap en sterkte toe te wensen door middel van een mooie bos bloemen. Zonnebloemen ogen warm en huiselijk, en staan bovendien symbool voor geluk en blijdschap. Daarnaast biedt Pluk ’n Bloom allerlei andere soorten boeketten aan, van rood, paars of wit tot een unieke kleurenexplosie die gezichten altijd doen oplichten.

Geboorteboeketten voor nieuwe ouders

Er is niks mooiers dan het ontstaan van nieuw leven. Zet daarom nieuwe moeders, vaders en hun kleintje in het zonnetje door hen een mooie bos bloemen te geven. Bekijk voor alle geboorteboeketten snel het uitgebreide assortiment, vol met de mooiste boeketten van Nederland! Kies bijvoorbeeld voor een prachtig pluk- of veldboeket. Deze boeketten bestaan uit een unieke verzameling bloemen in de mooiste kleuren en stralen jeugdigheid en zorgeloosheid uit. Zo ben je verzekerd van een leuk en origineel kraamcadeau. Feliciteer kersverse ouders in stijl met een bos bloemen van Pluk ’n Bloom!

Boeket bestellen bij Pluk n Bloom

Het hele jaar door de mooiste bloemen

Het leuke aan bloemen is dat het een natuurproduct is, en je daarom altijd een ander boeket bloemen hebt dan de vorige keer. Ieder seizoen brengt nieuwe bloemen en boeketten met zich mee. Zo zijn tulpen, narcissen en hyacinten de toppers van de lente en kun je in de zomer bij ons terecht voor pioenen en zonnebloemen, of kun je een mooi veldboeket bestellen. En wie denkt dat een boeket bloemen alleen iets is voor in de warmere maanden heeft het mis! In de herfst verkopen wij prachtige herfst chrysanten in een boeket met eikenblad en ’s winters kun je een mooi amaryllisboeket bestellen. Onze bloemen Haarlem en bloemen Amsterdam en andere boeketten zijn het hele jaar door te bestellen. 

Diverse plukboeketten

Met bloemen kun je veel zeggen. Zo zegt het boeket bloemen dat je kiest veel over jezelf en over de relatie met degene aan wie je het boeket schenkt. Onze boeketten zijn vernoemd naar Nederlandse steden, die allemaal hun eigen karakter hebben. Zo is het boeket vol bloemen ‘Amsterdam’ net als onze hoofdstad stijlvol en hip met verschillende vrolijke kleuren. Het boeket bloemen ‘Haarlem’ zit juist vol vrolijke, zomerse bloemen en het boeket ‘Hoofddorp’ is net als deze plaats fris en vernieuwend. 

Boeket bestellen bij Pluk n Bloom

Wil je graag een plukboeket bestellen en deze bloemen bezorgen in Haarlem, bloemen bezorgen Amsterdam, Hoofddorp of ergens anders in Nederland? Dat kan bij Pluk n Bloom! Wij hebben een fysieke bloemenwinkel in Haarlem en Zwanenburg en verkopen onder andere moderne boeketten, klassieke boeketten en we kunnen ook veldboeketten bezorgen. Als je de bloemen vandaag voor 14.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog bezorgd. Een prachtig boeket bestellen doe je bij Pluk n Bloom! Koop nu een prachtig boeket bloemen en fleur jouw eigen huis of die van een ander helemaal op! 

Bestel nu een boeket