Boeket bestellen

Bestel een boeket bloemen en laat deze bij jezelf of iemand thuis bezorgen. Bestel jouw boeket bloemen Amsterdam of bloemen Haarlem bij Pluk n Bloom! 
LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 43 producten

Voor iedere gelegenheid een boeket bestellen

Bloemen zijn natuurlijk altijd leuk om te geven en ontvangen, maar voor jezelf bloemen kopen is natuurlijk ook altijd leuk. Speciale gelegenheden geven een extra reden voor het geven van een mooi boeket. Een bos bloemen fleurt een ruimte op en geeft ook nog eens een heerlijke geur af. Bekijk bijvoorbeeld onze bloemen Amsterdam, een prachtig boeket vol kleur. Wij hebben bloemen voor iedere gelegenheid, zo kun je een boeket bestellen voor:

  • Een verjaardag;
  • Moeder- en Vaderdag;
  • Valentijnsdag;
  • Of gewoon zomaar!

Laat je boeket thuis bezorgen in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of omgeving. Bloemen kopen doe je natuurlijk altijd bij Pluk n Bloom. 

Het hele jaar door de mooiste bloemen

Het leuke aan bloemen is dat het een natuurproduct is, en je daarom altijd een ander boeket bloemen hebt dan de vorige keer. Ieder seizoen brengt nieuwe bloemen en boeketten met zich mee. Zo zijn tulpen, narcissen en hyacinten de toppers van de lente en kun je in de zomer bij ons terecht voor pioenen en zonnebloemen, of kun je een mooi veldboeket bestellen. En wie denkt dat een boeket bloemen alleen iets is voor in de warmere maanden heeft het mis! In de herfst verkopen wij prachtige herfst chrysanten in een boeket met eikenblad en ’s winters kun je een mooi amaryllisboeket bestellen. Onze bloemen Haarlem en bloemen Amsterdam en andere boeketten zijn het hele jaar door te bestellen. 

Boeket bloemen bestellen - Pluk n Bloom

Diverse plukboeketten

Met bloemen kun je veel zeggen. Zo zegt het boeket bloemen dat je kiest veel over jezelf en over de relatie met degene aan wie je het boeket schenkt. Onze boeketten zijn vernoemd naar Nederlandse steden, die allemaal hun eigen karakter hebben. Zo is het boeket vol bloemen ‘Amsterdam’ net als onze hoofdstad stijlvol en hip met verschillende vrolijke kleuren. Het boeket bloemen ‘Haarlem’ zit juist vol vrolijke, zomerse bloemen en het boeket ‘Hoofddorp’ is net als deze plaats fris en vernieuwend. 

Boeket bestellen bij Pluk n Bloom

Wil je graag een plukboeket bestellen en deze bloemen bezorgen in Haarlem, bloemen bezorgen Amsterdam, Hoofddorp of ergens anders in Nederland? Dat kan bij Pluk n Bloom! Wij hebben een fysieke bloemenwinkel in Haarlem en Zwanenburg en verkopen onder andere moderne boeketten, klassieke boeketten en we kunnen ook veldboeketten bezorgen. Als je de bloemen vandaag voor 14.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog bezorgd. Een prachtig boeket bestellen doe je bij Pluk n Bloom! Koop nu een prachtig boeket bloemen en fleur jouw eigen huis of die van een ander helemaal op! 

Bestel nu een boeket