Kerstboeketten

Gelukkig zijn er manieren om je uit deze winterdip te trekken, fleur bijvoorbeeld je huis op met een mooi winterboeket! Ook super leuk om een kerstboeket cadeau te geven tijdens de koudere maanden.

LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

POPULAIRSTE WINTERBLOEMEN VOOR IN EEN BOEKET

In de winter zien we vooral veel rood, wit en groen in boeketten. De bonte boeketten passen goed bij de knusse, warme sfeer die in de huizen heerst in de wintermaanden, terwijl de witte boeketten een verwijzing zijn naar het frisse weer buiten. Een aantal van de meest populaire winterbloemen zijn:

  • De amaryllis;
  • De tulp;
  • De ilex, ook wel bekend als hulst.

DOE EEN WINTERBOEKET CADEAU, AAN JEZELF OF EEN ANDER

Met een winterboeket haal je dus echt een stukje gezelligheid in huis. De warme kleuren en geuren kunnen jouw huis net dat beetje extra knusheid geven. Natuurlijk is het ook een leuk idee om die gezelligheid cadeau te geven aan een ander. Schenk een boeket aan een goede vriend, collega of je partner en tover een lach op hun gezicht. Dag winterdip, hallo knusse woonkamer!

SEIZOENSBOEKETTEN BIJ PLUK N BLOOM

Voor de mooiste winterboeketten moet je bij Pluk n Bloom zijn. Maar ook de rest van het jaar vind je bij ons prachtige boeketten. Ieder seizoen zetten wij weer andere bloemsoorten in het zonnetje en verder hebben wij veel verschillende plukboeketten, klassieke boeketten en moderne boeketten. Zeven dagen per week ben je van harte welkom in onze vestigingen in Haarlem en Zwanenburg. Daarnaast kun je al onze boeketten ook online bestellen en laten bezorgen op een zelfgekozen adres. Als je vandaag voor 14.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog geleverd! Bekijk de mooiste winterboeketten bij Pluk n Bloom.

 

Bekijk alle boeketten