Klassiek boeket

Een klassiek boeket is altijd een goede keuze om te geven ter ere van een speciale gelegenheid of aan een speciaal persoon.

LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 18 van 18 producten

Schikking van klassieke boeketten

Bij een klassiek boeket worden de bloemen op zo’n manier geschikt dat hier een ronde vorm in te herkennen is. In een klassiek boeket zit vaak veel decoratief bladgroen verwerkt, maar deze kan echter ook opgemaakt worden als een compacte bol. Klassieke boeketen komen in de volgende kleuren:

  • Roze bloemen;
  • Rode bloemen;
  • Witte bloemen;
  • Blauwe bloemen;
  • Paarse bloemen;
  • Blauwe bloemen;
  • En oranje bloemen.

Mooi boeket voor iedere gelegenheid

Geef een klassiek boeket cadeau op een verjaardag, trouwdag, een andere gelegenheid of gewoon zomaar! Voor een verjaardag zijn de boeketten ‘Volendam’ of ‘Sittard’ goede keuzes. Voor een partner doen roze bloemen het altijd goed, ga bijvoorbeeld voor de boeketten ‘Eindhoven’ of ‘Bennebroek’. Natuurlijk hangt het perfecte boeket helemaal af van de persoon die het geeft en degene voor wie het boeket is. Zoek dus vooral zelf iets leuks uit, zodat je sowieso iets geeft met een persoonlijk tintje.

Klassieke boeketten in alle seizoenen

Ieder seizoen brengt zijn eigen bloemen mee. Zo zijn tulpen en narcissen in de lente populair en worden in de zomer veel pioenen en zonnebloemen besteld. Deze bloemen kunnen ook allemaal verwerkt worden in een boeket. Verder zijn bloemen ook mooi in de koudere maanden, denk bijvoorbeeld aan een mooi herfstboeket met chrysanten en eikenblad of een winters boeket, bestaande uit amaryllissen en groene takken en bladeren. Ruik de lente, pluk de zomer, beleef de herfst en bewonder de winter met de klassieke boeketten van Pluk n Bloom. 

Klassiek boeket van Pluk n Bloom

Bestel vandaag nog voor 14.00 uur bloemen bij Pluk n Bloom in Haarlem, Zwanenburg of online en laat deze vandaag nog bezorgen. Pluk n Bloom kan bloemen bezorgen in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem of ergens anders in Nederland. Kies een mooi boeket dat past bij jou als persoon en bij degene aan wie je het boeket geeft. Heb je vragen over bloemen, zoals een veldboeket, bezorgen aan huis of ergens anders over? Neem dan gerust contact met ons op, via de telefoon of mail. Bestel direct een klassiek boeket bij Pluk n Bloom.

 

Bekijk alle boeketten