Moderne boeketten

Een modern boeket heeft een frisse en speelse uitstraling. Het is vaak een combinatie van allerlei verschillende bloemsoorten, die zorgen voor een verrassende mix.

LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

Bloemschikking in moderne stijl

Moderne boeketten hebben vaak open vormgeving, bijvoorbeeld lineair. Het is dus een bloemstuk die, in tegenstelling tot een klassiek boeket, zich niet vormt in een geometrische vorm. Waar een klassiek boeket meestal is gemaakt van één of twee bloemsoorten, bestaat een modern boeket uit veel meer verschillende soorten, waar er dan vaak maar een paar exemplaren van in zitten. Een voorbeeld van een modern boeket is bijvoorbeeld een bos rode rozen, maar een modern boeket kan bestaan uit:

  • Pioenen;
  • Chrysanten;
  • Anthurium;
  • Gerbera’s;
  • En nog veel meer mooie bloemen.

Modern boeket bij Pluk n Bloom

Een boeket is altijd een goed idee

Het geven van bloemen is een manier om affectie te tonen. Niet voor niets zijn bloemen een van de leukste dingen om te krijgen. Een mooi boeket in een vaas op tafel, fleurt de hele kamer op en zorgt op die manier voor een vrolijke sfeer. Daar komt nog eens bij dat verse bloemen heerlijk ruiken. Geef een bloemetje cadeau op een verjaardag, trouwdag, Valentijnsdag of gewoon zo maar! Een boeket is de perfecte manier om te laten zien aan je ouders, vrienden of geliefde dat je van ze houdt en dat je ze waardeert. En mocht je iets gedaan hebben wat een ander niet zo leuk vond… dan is een vrolijk boeket altijd een goede manier om sorry te zeggen!

Modern boeket bestellen

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor een ander of een mooie decoratie voor in je eigen huis? Bij Pluk n Bloom kun je een prachtig modern boeket bestellen, met daarin de leukste bloemen. Deze dynamische, frisse bloemen zijn te bestellen bij de beste bloemist van Haarlem. Kom langs in onze bloemenwinkel of bestel direct online jouw favoriete moderne boeket. Pluk n Bloom kan bloemen bezorgen in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en de rest van Nederland. Vergeten dat je schoonmoeder vandaag jarig is? Geen paniek! Als je vandaag voor 14.00 uur een boeket bestelt, kunnen wij deze vandaag nog leveren! Bestel direct een modern boeket bij Pluk n Bloom.


Bekijk alle boeketten