Plukboeket

Plukboeketten zijn een prachtige combinatie van bloeiende bloemen en groene accenten voor een natuurlijke uitstraling.

LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Zeg het met bloemen

Een prachtig en vrolijk plukboeket bezorgen? Je kunt altijd een pluk- of veldboeket laten bezorgen bij iemand. Daar hoeft helemaal geen bijzondere reden voor te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie bos rode rozen voor Valentijnsdag of een modern boeket voor een verjaardag. Laat een plukboeket bezorgen voor jouw geliefde en verras diegene! Andere gelegenheden voor het geven van een plukboeket zijn:

  • Een trouwdag of bruiloft;
  • Het halen van een rijbewijs of diploma;
  • Als iemand even in de lappenmand zit;
  • Of gewoon zomaar, om te laten weten dat je aan iemand denkt.

Een perfect plukboeket voor iedereen

Iedere persoon is anders, en dat geldt ook voor boeketten. Ieder bloemstuk is opgemaakt uit verschillende bloemen, die stuk voor stuk iets unieks toevoegen aan de mix. Kies daarom iets moois uit, dat past bij de persoon aan wie je het geeft. Is de persoon voor wie het boeket is altijd heel vrolijk en extrovert? Kies dan voor het ‘Amsterdam’ boeket. Is het huis van de persoon in kwestie altijd strak opgeruimd? Dan zijn de boeketten ‘Delft’ of ‘Rotterdam’ waarschijnlijk beter. Geen tijd om langs te komen? Een plukboeket bestellen bij Pluk n Bloom is makkelijker dan ooit! Laat een plukboeket bezorgen en geniet van de zeven dagen versgarantie.

Boeket voor iedere situatie

Daarnaast kun je je boeket ook aanpassen op wat je wilt zeggen met het boeket. Wist je dat verschillende kleuren bloemen voor verschillende dingen staan? Zo staan gele bloemen voor kracht en groei, dus perfect voor verjaardag. Rode bloemen staan voor passie en romantiek, een ideale keuze voor je partner dus! Ga je ergens op visite? Kies dan voor oranje bloemen, die staan namelijk voor gezelligheid en warmte. Natuurlijk kun je ook bloemen geven met een minder leuke reden. Zo staan wit met paarse bloemen vaak voor rouw en deze zijn daarom geschikt als condoleanceboeket. Laat je plukboeket bezorgen en ervaar de laagste bezorgkosten van Nederland. 

Plukboeket bestellen bij Pluk n Bloom

Een mooi boeket geven, krijgen of voor jezelf kopen is altijd leuk. Daarom is er altijd een reden om langs te komen bij Pluk n Bloom in Haarlem of Zwanenburg. Daarnaast kun je een plukboeket bestellen in de webshop en komen wij deze bezorgen in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en in de rest van Nederland. Bestel vandaag voor 14.00 uur een plukboeket bij Pluk n Bloom en laat deze dezelfde dag nog een plukboeket bezorgen!
 

Bekijk alle boeketten