Seizoensboeketten

Met seizoensboeketten ben je het hele het hele jaar voorzien van de mooiste bloemen van het seizoen. Wie zegt dat bloemen alleen in de lente en zomer kunnen?

LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Het hele jaar door de mooiste bloemen

Seizoenen brengen verandering in de natuur. En bloemen zijn die natuur! Dat betekent dat ieder seizoen gekenmerkt wordt door zijn eigen bloemen. Op basis van die verschillen in bloemen, hebben we bij Pluk n Bloom vier verschillende ‘collecties’ gemaakt, die ieder refereren aan een seizoen. De collecties bevatten allemaal verschillende bloemen en boeketten. Onze seizoenscollecties zijn:

  • Ruik de Lente;
  • Pluk de Zomer;
  • Beleef de Herfst;
  • Bewonder de Winter.

Boeketten voor in de lente en zomer

Bij ons duren de warme maanden extra lang! Onze lenteboeketten worden gemaakt van januari tot en met april en bevatten typische voorjaarsbloemen. Denk bij zo’n voorjaarsboeket aan tulpen, dat zijn de populairste bloemen in de lente. Daarnaast zijn narcissen en hyacinten ook helemaal in trek in de lente. Van mei tot en met augustus is het de tijd van de zomerboeketten. In die maanden zijn vooral de pioenen en zonnebloemen niet weg te denken uit onze bloemenwinkels. Haal de zomer in huis met een van deze leuke boeketten!

Bloemen in de herfst en winter

In september en oktober is het herfst bij Pluk n Bloom. Onze populaire herfstboeketten bestaan vooral uit herfstchrysanten. Verder worden de boeketten nog aangevuld met eikenblad voor een extra natuurlijke touch. De winterboeketten zijn verkrijgbaar in november en december. In deze maanden maken wij onze boeketten voornamelijk van tulpen en amaryllis met wat groen en speelse takken. Breng wat kleur in je leven tijdens de grauwe dagen in de koudere maanden, met een mooi tulpen- of amaryllisboeket!

Seizoensboeketten bij Pluk n Bloom

Bij onze bloemenwinkel in Haarlem en Zwanenburg kun je ieder seizoen een leuk plukboeket bestellen. Vervolgens kunnen wij de bloemen bezorgen in Amsterdam of iedere andere plek in Nederland. Onze boeketten worden met veel zorg samengesteld en worden binnen zeer korte tijd geleverd. Wanneer je voor 14.00 uur bestelt, worden de bloemen diezelfde dag nog bezorgd. Bestel dus vandaag nog een van de mooie seizoensboeketten van Pluk n Bloom!

 

Bekijk alle boeketten