Veldboeketten

Een fleurig en kleurig veldboeket bestel je snel en eenvoudig bij Pluk 'n Bloom. Verras jezelf of iemand anders met een mooi veldboeket.

LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Veldboeketten van en voor iedereen

Bij Pluk n Bloom stellen wij veldboeketten samen voor elke gelegenheid. Wat je gelegenheid ook is, bloemen zijn altijd een mooi gebaar. Je kunt je keuze laten leiden door voor een bepaalde kleur te kiezen, maar je kunt ook meerdere kleuren combineren. Wil je je laten verrassen? Laat dan een van onze bloemisten een veldboeket voor jou samenstellen. Met veel aandacht en liefde kiezen zij de mooiste elementen voor het perfecte boeket. 

Fleurige veldbloemen

Een veldboeket wordt ook wel een plukboeket genoemd. Een veldboeket heeft een wat wilder karakter. Het boeket heeft een natuurlijke look en bevat bloemen die we terugzien in weilanden en de bermen. Het geeft je huis een ultiem serene sfeer. Elke kleur zegt iets unieks. Kijk maar eens hoe je iemand met een geel boeket kan opfleuren! Ontdek de kracht van de zonnebloem.

Kies je kleur

Of je nu voor jezelf of voor een dierbare een veldboeket zoekt, door ons brede aanbod in kleurvariaties heeft Pluk n Bloom voor ieder wat wils. Misschien weet je wat voor kleuren de gelukkige die je bloemen cadeau wilt doen in zijn interieur heeft en kun je hierop inspelen door een kleur te kiezen die hier goed bij past. Door voor Veldboeket Bont te kiezen sluit je aan bij ieders smaak. Ben je op zoek naar een veldboeket voor jezelf? Wees niet bang een te experimenteren met nieuwe kleuren. Je zal versteld staan van het effect wat een boeket kan doen met de sfeer in de woonkamer!

Bij Pluk n Bloom heb je de mogelijkheden om te kiezen uit verschillende groottes veldboeketten. Je bestelt al een veldboeket vanaf €19,95. Je kunt kiezen uit:

Instant happiness, slechts een muisklik van jou of je dierbaren verwijderd. Bestel nu je veldboeket online en zorg dat ze er op tijd zijn. Heb je liever persoonlijk advies? Kom dan langs bij een van onze winkels in Haarlem of Zwanenburg. Onze collega’s staan daar elke dag van de week klaar voor je om je verder te helpen met jouw specifieke wens of vraag. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt en we gaan graag het gesprek met je aan om te achterhalen wat het beste past.

Bekijk alle boeketten