Cadeau Opties

Kies uit diverse cadeau opties en maak zo jouw bloemenbestelling extra speciaal! Geef naast bloemen nog een mooie vaas, lekkere chocolaatjes of een zachte knuffelbeer.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Diverse cadeau mogelijkheden

Bij Pluk n Bloom verkopen wij verschillende leuke cadeau opties om te geven bij een bos bloemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een cadeau voor je partner, zoals een hartjesballon of een knuffelbeer. Maar bijvoorbeeld ook een lekkere fles wijn of zelfs champagne. Super leuk om cadeau te doen aan een goede vriend of vriendin, of bijvoorbeeld wanneer er iemand is geslaagd, is een bos bloemen met chocolade. Dé combinatie voor een mooi cadeau. Verder zijn er ballonnen die je kunt geven om iemand beterschap te wensen en om iemand mee te bedanken. Andere cadeau opties van Pluk n Bloom zijn:

  • Diverse vazen in verschillende maten en vormen;
  • Ballonnen met teksten voor verschillende gelegenheden;
  • En lekkere chocolade pralinés.

Pluk n Bloom: Bloemist in Haarlem en Zwanenburg

Ben je van plan om online bloemen te bestellen en vervolgens deze bloemen laten bezorgen in Hoofddorp, Amsterdam of een andere plek in het land? Het kan allemaal bij Pluk n Bloom. Zo kun je bij ons terecht voor een mooi boeket, zoals een klassiek veldboeket of juist een uniek modern boeket. Wij kunnen de bloemen zelfs vandaag nog bezorgen, als je voor 14.00 uur een bestelling plaatst. Wil je advies of informatie over onze producten? Neem dan vooral contact met ons op, zodat onze medewerkers je kunnen helpen. Kies een mooi boeket bij Pluk n Bloom en vul deze aan met een van de diverse cadeau opties.