Geboorte

Bij een geboorte hoort natuurlijk een cadeautje voor de kleine. Met een kraampakket van Pluk 'n Bloom geef je meteen alles wat de kersverse ouders nodig hebben voor de pasgeboren baby. 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Gefeliciteerd, het is een...

Bij Pluk 'n Bloom hebben wij speciale kraampakketten voor een jongen en een meisje. In elk pakket zitten verzorgingsproducten en enkele kleertjes voor de pasgeboren baby. Denk hierbij aan:

  • sokjes;
  • rompertjes;
  • slabretje;
  • en een mutsje. 

Alles wat de kersverse ouders nodig hebben voor de verzorging van hun baby. De producten uit het kraampakket zitten samen in een leuk mandje. Deze is heel handig her te gebruiken, om bijvoorbeeld de sokjes van je baby in op te bergen. Zo geef je de ouders een cadeau waar zij echt iets aan hebben. 

Baby geboren? Geef een cadeau van Pluk 'n Bloom 

Bij een geboorte van een baby zit je bij Pluk 'n Bloom altijd goed wat betreft een leuk cadeau. Wil je bijvoorbeeld iets anders geven dan een kraampakket? Dan kan je bij ons altijd kiezen voor een mooi boeket voor de ouders, een lekkere fles wijn of een leuke knuffelbeer voor de kleine. Kortom: is er een baby geboren? Dan ben je bij Pluk 'n Bloom altijd aan het juiste adres voor een leuk en geschikt cadeau.