Living

Voor de mooiste en leukste living artikelen ben je bij Pluk n Bloom aan het juiste adres. Koop bijvoorbeeld een prachtige vaas of een leuke 'pannekoekplant' inclusief pot. Planten met bloemen of planten zonder bloemen, je vindt en koopt het bij Pluk n Bloom. Leuk om je interieur mee aan te kleden! Onze producten worden alleen bezorgd in de regio Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp, vul uw postcode in om te zien of wij bij u bezorgen.

Neem bij interesse contact met ons op over de beschikbaarheid van de living artikelen.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 29 van 29 producten

Geef je huis meer sfeer

Wil je meer sfeer in je interieur, maar wil je niet je hele muur hoeven schilderen? Geef je huis dan meer sfeer met leuke en mooie planten, potten en andere interieuritems in je huis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:

  • planten en/of vazen uitzoeken die jij mooi vindt;
  • een bijpassende accessoire uitzoeken;
  • en de geschikte plaatst vinden om je plant(en) neer te zetten.

Gelukkig ben je bij Pluk 'n Bloom aan het juiste adres! Wij hebben voor jou de mooiste planten en potten voor ieder interieur in ons assortiment. Weet je niet welke plant en pot je moet kiezen? Dan heeft Pluk n Bloom speciaal voor jou de combinatie al gemaakt, met een mooie plant en pot in één! Geen keuzestress voor jou dus! Bekijk ons assortiment en geef je huis meer sfeer en gezelligheid met een mooie kamerplant. 

Planten kopen bij Pluk n Bloom

Wist je dat...?

Wist je dat planten niet alleen leuk en gezellig staan in je huis, maar dat ze ook nog eens zorgen voor meer zuurstof en een schonere lucht? Planten breken stofdeeltjes in de lucht af waardoor jouw huis schoner wordt en zorgen daarnaast ook voor dat schadelijke stoffen afgebroken worden. Een goede luchtvochtigheid in huis, zorgt voor een schonere lucht in je huis. Dat wil toch iedereen? Daarnaast werken planten ook stress-verminderend. Uit onderzoek is gebleken dat het kijken naar de groene kleur van planten rustgevend werkt. Mensen die zich omgeven in een groene ruimte, hebben een lage bloeddruk en voelen zich hierdoor vrolijker en ontspannen. Kom dus na een dag (hard) werken thuis in een huis waar een rustige en kalmerende sfeer hangt. Kom helemaal tot rust in een fijne en gezonde omgeving. Een goede reden dus om zoveel mogelijk planten in huis te halen! Pluk n Bloom is de expert op het gebied van bloemen en planten. Bestel dus snel jouw planten.