Kussens

Ben je toe aan wat leuke nieuwe sfeervolle kussens in huis om het compleet af te stylen? Ook voor de nieuwste hipste trends kun je terecht bij Pluk n Bloom.

Kom gezellig bij ons langs in de winkel voor de meest actuele voorraad!

De mooiste sierkussens

Kussens komen er in allerlei vormen, maten, kleuren en stofjes, maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat het doel ervan is om een bank of stoel uitnodigend te maken en om zacht te kunnen zitten. Bij Pluk ‘n Bloom staat centraal dat de kussens er vrolijk uitzien en luxe uitstralen middels regenboogkleuren, dierlijke patronen en glimmende stoffen. Bekijk hier het aanbod kussens!

Kussens combineren tot één geheel

Natuurlijk is het mooi als kussens allemaal dezelfde kleur zijn en dus perfect bij elkaar passen, maar heb je ooit nagedacht over een georganiseerde chaos? Kussens die totaal niet op elkaar lijken kunnen juist ook goed bij elkaar passen als er bijvoorbeeld kleuren in voorkomen die met elkaar overeen komen. Of kijk eens naar een combinatie van egaal gekleurde kussens en kussens met een print. Als de egale kleur voorkomt in het kussen met de print, dan lijken ze misschien niet op elkaar maar kunnen ze wel goed samen gebruikt worden.

Sierkussens kopen bij Pluk ‘n Bloom

Het kopen van sierkussens hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Ga rustig uit van wat jij mooi vindt en wat je gevoel je ingeeft. Houd daarbij ook geen rekening met wat anderen wel niet van de kussens of het interieur en sich vindt. Een huis waaruit je persoonlijkheid spreekt is vaak het mooiste, en hoe laat je jouw persoonlijkheid beter zien dan via de kussens? Ben jij dus op zoek naar unieke kussens waarmee je echt kunt laten zien wie jij bent? Neem dan een kijkje in ons assortiment, of kom voor het volledige up-to-date aanbod langs in één van onze filialen in Haarlem of Zwanenburg!

Meer voor jouw interieur