Vazen

Zo belangrijk als bloemen kunnen zijn, zo belangrijk zijn de vazen ook. Niet alleen kun je er bloemen prachtig mee presenteren, maar ze kunnen ook decoratief gebruikt worden. Zet bijvoorbeeld zijden bloemen in de vaas of een kaars voor extra sfeer in de kamer. Kies voor een vaas in een unieke vorm of meer simpele maar toch fel gekleurde vaas. Bekijk hieronder welke vazen wij jou kunnen bieden!

Unieke, luxe vazen

Tegenwoordig is het nog moeilijk om bepaalde producten als uniek te bestempelen. Echter vind je binnen ons assortiment toch overduidelijk unieke vazen. Zo hebben wij een gouden en bronzen collectie. De vazen hierbinnen geven het interieur gegarandeerd een luxe uitstraling. Doordat het patroon als reliëf op de vaas aanwezig zie je het in 3D en daarmee lijkt de vaas een stuk meer te spreken. Neem bijvoorbeeld een toetervaas, deze pronkstukken trekken geheid de aandacht en kunnen prachtig gevuld worden met echte- kunst- of droogbloemen.

Vrolijke vazen kopen bij Pluk n Bloom

Voor wie liever naar een vrolijk gekleurde vaas in een leuke vorm kijkt zijn er meer dan genoeg opties. Voor het volledige assortiment raden we je wel aan om langs te komen in één van onze filialen in Haarlem of Zwanenburg, maar op de website kun je al een goede indruk krijgen van hoe ons volledige assortiment er ongeveer uitziet. Maak deze vazen nog vrolijker door ze op te vullen met een mooi boeket bloemen. Een paar van de favoriete vrolijke vazen zijn de:
  • Vogelvaas;
  • Groen-Geel ronde vaas;
  • Massief glazen vazen.
Heb jij al een idee voor bij jou thuis? De juiste vaas vinden is niet moeilijk, zolang je maar weet wat je wil of je laat begeleiden in het proces! Wij zien je graag bij ons op de stoep en je kunt natuurlijk altijd online bestellen. Houd er hierbij wel rekening mee dat vazen alleen in de omgeving verstuurd worden! (Haarlem, Amsterdam, Zwanenburg en Hoofddorp)

Meer voor jouw interieur