Meer

Bij Pluk n Bloom kun je niet alleen terecht voor boeketten. Ook voor bloemencadeaus, rozen en overige cadeaus ben je bij Pluk n Bloom aan het juiste adres! Voor andere geschenken, woonartikelen en leuke toevoegingen om jouw boeket extra leuk te maken kun je ook bij ons terecht. Bij Pluk ’n Bloom zijn de mogelijkheden eindeloos

Bloemen én meer! 

Wil je iets anders geven dan een boeket bloemen? Dan ben je bij Pluk n Bloom aan het juiste adres. Wij hebben naast prachtige boeketten ook andere mooie producten die je cadeau kunt doen. Zo hebben wij in ons assortiment: 

Naast boeketten verkopen wij ook prachtige vazen om jouw boeket een mooie plek in te geven. Kies anders voor een aantal andere prachtige woonaccessoires, zoals prachtige beeldjes, kandelaren of flesopener. Natuurlijk zijn deze prachtige toevoegingen aan jouw interieur ook zeer geschikt om als geschenk te geven. LET OP: Onze producten worden alleen bezorgd in de regio Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp.

Cadeauopties bij Pluk n Bloom

Toon filters Verberg filters
1 - 1 van 1 producten

Kom langs bij Pluk ’n Bloom

Bij Pluk ’n Bloom kunt je terecht voor de allermooiste boeketten, evenals andere prachtige geschenken voor elke gelegenheid. Kom nooit meer met lege handen aan en bestel jouw cadeaus nu bij Pluk n Bloom. Bezorgingen aan huis worden gedaan in de omgeving van Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp. Vul jouw postcode in om te checken of je hiervoor in aanmerking komt. Voor 14:00 besteld = vandaag bezorgd.