Meer

Bij Pluk n Bloom verkopen wij niet alleen boeketten. Ook voor plantenverzorging, bloemencadeaus, rozen en overige cadeaus ben je bij Pluk n Bloom aan het juiste adres! 
Wij zijn expert op het gebied van bloemen, planten en de verzorging hiervan. heb je vragen over bloemen of wil je meer informatie weten over hoe je een plant het langste mooi houdt? Wij helpen je graag en geven je altijd het juiste en beste advies. 

Bloemen én meer! 

Wil je iets anders geven dan een boeket bloemen? Dan ben je bij Pluk n Bloom aan het juiste adres. Wij hebben naast prachtige boeketten ook andere mooie producten die je cadeau kunt doen. Zo hebben wij in ons assortiment: 

Kom nooit meer met lege handen aan en bestel jouw cadeau nu bij Pluk n Bloom. Voor 14:00 besteld = vandaag bezorgd. Pluk n Bloom is de expert op het gebied van bloemen en méér! 

Koop meer bij Pluk n Bloom

Plantenverzorging 

Geef je planten alle zorg die ze nodig hebben met de plantenverzorging verkrijgbaar bij Pluk n Bloom. Je planten gaan hierdoor langer mee en zo heb je er meer profijt van! Daarnaast zijn de plantenverzorging korrels biologisch, dus niet schadelijk voor jouw planten. Geniet langer van je planten met de verzorging van Pluk n Bloom. 

Koop nu plantenverzorging 

 

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden