Zeg het met tulpen

Zeg het met tulpen

Het is weer tijd voor tulpen! Van januari bloeit de tulp weer in al haar pracht en vind je haar ook terug in de tulpenboeketten die we aanbieden. De lente is immers hét seizoen bij uitstek om je huis te sieren met deze onvergetelijke schoonheden. Ontdek alles wat je moet weten over de Hollandse tulp.

De betekenis van de tulp

De tulp is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook veel symbolische waarde. De betekenis van de bloem verschilt per kleur. Wil je iemand graag een hart onder de riem steken met een mooie bos tulpen? Bekijk dan eens welke betekenis elke kleur tulp heeft. Zo weet je jouw geliefde, vriend of familie zeker te verblijden met jouw persoonlijke boodschap.

  • Rood staat uiteraard voor de eeuwige liefde. Verras jouw geliefde met een boeket rode tulpen cadeau en zijn of haar dag is gelijk helemaal goed;
  • Roze tulpen geef je aan iemand om wie je veel geeft, zoals je moeder of een goede vriend of vriendin;
  • Wit staat voor vergeving. Sorry zeggen doe je dus met een bosje witte bloemen;
  • Geel is dé kleur om je waardering voor iemand uit te spreken. Doe een bos gele tulpen cadeau om een sympathieke collega te bedanken voor de samenwerking of een vriend of vriendin te danken voor zijn of haar steun;
  • Oranje tulpen geef je iemand wanneer je hem of haar gemist hebt. Komt iemand net weer terug in Nederland na een verblijf in het buitenland? Met oranje bloemen laat je weten dat je blij bent met zijn of haar terugkeer.

Tulpenboeket Pluk n Bloom

Bestel je eigen kleurrijke tulpenboeket

Nu je de betekenis van de tulp hebt ontdekt, is het tijd om jouw eigen huis een beetje in de lentestemming te brengen met een vrolijk bosje tulpen. Kies voor een paars tulpenboeket om je woning een koninklijk tintje te geven of bestel een prachtig pastelboeket voor een rustige sfeer in huis. Misschien ben je wel op zoek naar een uitgesprokener kleurenpalet. Ons gemengde tulpenboeket bevat rode, oranje, gele, roze en paarse bloemen waar je niet op uitgekeken raakt.

Geef iemand een lenteboeket met tulpen cadeau

Tulpen zijn niet alleen van zichzelf een bron van inspiratie en liefde, maar doen het ook goed in combinatie met andere bloemen. Wat dacht je van een prachtig lenteboeket met narcissen, hyacinten en tulpen? Narcissen zijn uiteraard niet weg te denken uit een lenteboeket; met hun knalgele bladeren kondigen ze de voorjaarspret aan in huis. De hyacint heeft juist een pastelachtige kleur die met zijn zachte, kleine bloempjes sfeer brengt. Bekijk onze seizoensboeketten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of laat de keuze over aan de bloemist en laat je verrassen!

Tulpen om te houden en te geven

Met een tulpenboeket in huis ben je helemaal klaar voor de lente. Of je nu een bos tulpen aan iemand cadeau wilt doen of je eigen woonkamer graag wilt verrijken met een mooie bos lentebloemen: Pluk n Bloom helpt je graag aan een boeket dat past bij de ontvanger. Neem gerust contact met ons op voor vragen en maak iemand blij met een bos vol zoete lentegeuren en prachtige lentekleuren! Bestel vóór 14:00 uur en krijg het boeket vandaag nog bij je thuisbezorgd!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Het perfecte boeket: 7 prachtige bloemensoorten voor boeketten

Voor elke gelegenheid is een boeket een mooi cadeau. Wij hebben 7 bloemen uitgelicht die prachtig staan in een boeket.

Lees meer...
5 Valentijnsdag cadeautips

Valentijnsdag, de een geeft er niks om, de ander juist weer wel. Mocht je tot de laatste groep behoren en cadeau inspiratie nodig hebben lees dan vooral verder.

...Lees meer...
Leuk voor ieder interieur: Droogbloemen

Wie wordt er nu niet bij van een prachtig boek droogbloemen? Deze bloemen zijn weer helemaal hot and happening in ieder interieur! Een droogbloemenboeket is geschikt voor elk seizoen en staat leuk in iedere woonkamer. Vrolijk jouw huis ook op met deze stijlvolle bloemen. 

Lees meer...
Verwelkom het najaar met de herfstchrysant!

Zoals de naam al doet vermoeden, bloeit de herfstchrysant in het najaar. In de maanden september, oktober en november kan jij genieten van zijn warme gele, rode of oranje tinten. Maak jouw huis of dat van een vriend of vriendin klaar voor het najaar door deze speciale herfstbloemen aan te schaffen.

Lees meer...