Zeg het met tulpen

Zeg het met tulpen

Het is weer tijd voor tulpen! Van januari bloeit de tulp weer in al haar pracht en vind je haar ook terug in de tulpenboeketten die we aanbieden. De lente is immers hét seizoen bij uitstek om je huis te sieren met deze onvergetelijke schoonheden. Ontdek alles wat je moet weten over de Hollandse tulp.

De betekenis van de tulp

De tulp is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook veel symbolische waarde. De betekenis van de bloem verschilt per kleur. Wil je iemand graag een hart onder de riem steken met een mooie bos tulpen? Bekijk dan eens welke betekenis elke kleur tulp heeft. Zo weet je jouw geliefde, vriend of familie zeker te verblijden met jouw persoonlijke boodschap.

  • Rood staat uiteraard voor de eeuwige liefde. Verras jouw geliefde met een boeket rode tulpen cadeau en zijn of haar dag is gelijk helemaal goed;
  • Roze tulpen geef je aan iemand om wie je veel geeft, zoals je moeder of een goede vriend of vriendin;
  • Wit staat voor vergeving. Sorry zeggen doe je dus met een bosje witte bloemen;
  • Geel is dé kleur om je waardering voor iemand uit te spreken. Doe een bos gele tulpen cadeau om een sympathieke collega te bedanken voor de samenwerking of een vriend of vriendin te danken voor zijn of haar steun;
  • Oranje tulpen geef je iemand wanneer je hem of haar gemist hebt. Komt iemand net weer terug in Nederland na een verblijf in het buitenland? Met oranje bloemen laat je weten dat je blij bent met zijn of haar terugkeer.

Tulpenboeket Pluk n Bloom

Bestel je eigen kleurrijke tulpenboeket

Nu je de betekenis van de tulp hebt ontdekt, is het tijd om jouw eigen huis een beetje in de lentestemming te brengen met een vrolijk bosje tulpen. Kies voor een paars tulpenboeket om je woning een koninklijk tintje te geven of bestel een prachtig pastelboeket voor een rustige sfeer in huis. Misschien ben je wel op zoek naar een uitgesprokener kleurenpalet. Ons gemengde tulpenboeket bevat rode, oranje, gele, roze en paarse bloemen waar je niet op uitgekeken raakt.

Geef iemand een lenteboeket met tulpen cadeau

Tulpen zijn niet alleen van zichzelf een bron van inspiratie en liefde, maar doen het ook goed in combinatie met andere bloemen. Wat dacht je van een prachtig lenteboeket met narcissen, hyacinten en tulpen? Narcissen zijn uiteraard niet weg te denken uit een lenteboeket; met hun knalgele bladeren kondigen ze de voorjaarspret aan in huis. De hyacint heeft juist een pastelachtige kleur die met zijn zachte, kleine bloempjes sfeer brengt. Bekijk onze seizoensboeketten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Of laat de keuze over aan de bloemist en laat je verrassen!

Tulpen om te houden en te geven

Met een tulpenboeket in huis ben je helemaal klaar voor de lente. Of je nu een bos tulpen aan iemand cadeau wilt doen of je eigen woonkamer graag wilt verrijken met een mooie bos lentebloemen: Pluk n Bloom helpt je graag aan een boeket dat past bij de ontvanger. Neem gerust contact met ons op voor vragen en maak iemand blij met een bos vol zoete lentegeuren en prachtige lentekleuren! Bestel vóór 14:00 uur en krijg het boeket vandaag nog bij je thuisbezorgd!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Welke bloemen geef je met Moederdag?
Moederdag is een speciale dag om onze moeders te eren en te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Een van de manieren om onze waardering te tonen is door middel van bloemen. Maar welke bloemen zijn geschikt om aan onze moeders te geven op Moederdag?
...Lees meer...
Van welke bloemen krijg je hooikoorts?

Er zijn een aantal bloemen die hooikoorts kunnen veroorzaken. Maar wees gerust, er zijn ook genoeg bloemen die weinig pollen bevatten!

Lees meer...
Alles wat je moet weten over tulpen; tips voor een vaas vol prachtige bloemen!

Wil jij ook zo graag een mooie vaas tulpen op de eettafel hebben staan? Dan hebben we hier een paar handige weetjes en tips om je te helpen zoveel mogelijk profijt uit jouw mooie bloemenvaas te halen.

Lees meer...
Welke bloemen worden er met Valentijsdag gegeven?

Op Valentijnsdag worden er vaak bloemen gegeven als symbolische gebaar van liefde en affectie. Bekijk welke het populairste zijn.

Lees meer...