5 Valentijnsdag cadeautips

5 Valentijnsdag cadeautips

Valentijnsdag, de een geeft er niks om, de ander juist weer wel. Mocht je tot de laatste groep behoren en cadeau inspiratie nodig hebben lees dan vooral verder.

Verras jouw Valentijn met bloemen

Bloemen zijn altijd goed. Zowel als cadeau voor hem en als cadeau voor haar. Rozen zijn de populairste bloemen om te geven met Valentijn. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren maar rood wordt het meest gekozen aangezien dit de kleur van de liefde is. Mocht je niks met rood hebben dan zijn er uiteraard ook rozen verkrijgbaar in andere kleuren zoals wit, geel, roze of een gemengd boeket. Je kunt uiteraard ook kiezen voor vrolijke tulpen of een mooi plukboeket.

Chocola en wijn voor jouw Valentijn

Liefde gaat door de maag. Populaire cadeaus voor Valentijnsdag zijn wijn en chocolade. Ook met deze cadeaus zit je eigenlijk altijd goed, mits jouw geliefde niet van chocolade of wijn houdt.

Schrijf een handgeschreven liefdesbrief

Persoonlijker kan haast niet. Uit je gevoel door het op te schrijven. Juist de dingen die je niet snel zegt kun je opschrijven om zo je gevoel te verwoorden. Schrijf jouw tekst op mooi briefpapier of op een mooie kaart en verstuur deze via de post.

Kook een heerlijke maaltijd

Wederom gaat liefde door de maag. Verras jouw geliefde door zijn/haar favoriete maaltijd te koken. Versier de eettafel met kaarsen en romantische hartjes. Zet zijn/haar favoriete muziek op, serveer een lekker drankje en geniet samen van het eten!

Koop iets voor het interieur

Een mooie vaas, bloempot of lantaarn misstaan zeker niet in ieder interieur. Een vaas of pot wordt nog mooier met een mooie bloemen of planten er in. Planten staan niet alleen leuk in huis, maar ze zorgen ook voor meer zuurstof en een schonere lucht. Verras jouw geliefde op 14 februari met een mooi boeket bloemen of een mooie kamerplant.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Veldboeketten in de vrolijkste kleuren

Vrolijk en fleurig – dat zijn veldboeketten. Samengesteld met de mooiste bloemen en een beetje groen brengen deze boeketten de natuur in huis! Met een veldboeket kun je iemands dag opfleuren of iemand bedanken. Zelfs als bruidsboeket is een veldboeket prachtig. Met een veldboeket zit je altijd goed!

Lees meer...
Bloemen voor elke gelegenheid: van verjaardag tot bruidsboeket

Wil jij iemand verrassen en prachtige bloemen bezorgen? Dat vinden wij een top idee! Een mooi boeket is altijd leuk om te krijgen. Wil je iemand bedanken, feliciteren, een hart onder de riem steken of gewoon zomaar blij maken met fraaie bloemen? Bij Pluk n Bloom vind je altijd wat je zoekt voor elke gelegenheid. 

Lees meer...
Het perfecte boeket: 7 prachtige bloemensoorten voor boeketten

Voor elke gelegenheid is een boeket een mooi cadeau. Wij hebben 7 bloemen uitgelicht die prachtig staan in een boeket.

Lees meer...
Zeg het met tulpen

Het is weer tijd voor tulpen! Van januari bloeit de tulp weer in al haar pracht en vind je haar ook terug in de tulpenboeketten die we aanbieden. De lente is immers hét seizoen bij uitstek om je huis te sieren met deze onvergetelijke schoonheden. Ontdek alles wat je moet weten over de Hollandse tulp.

...Lees meer...