5 Valentijnsdag cadeautips

5 Valentijnsdag cadeautips

Valentijnsdag, de een geeft er niks om, de ander juist weer wel. Mocht je tot de laatste groep behoren en cadeau inspiratie nodig hebben lees dan vooral verder.

Verras jouw Valentijn met bloemen

Bloemen zijn altijd goed. Zowel als cadeau voor hem en als cadeau voor haar. Rozen zijn de populairste bloemen om te geven met Valentijn. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren maar rood wordt het meest gekozen aangezien dit de kleur van de liefde is. Mocht je niks met rood hebben dan zijn er uiteraard ook rozen verkrijgbaar in andere kleuren zoals wit, geel, roze of een gemengd boeket. Je kunt uiteraard ook kiezen voor vrolijke tulpen of een mooi plukboeket.

Chocola en wijn voor jouw Valentijn

Liefde gaat door de maag. Populaire cadeaus voor Valentijnsdag zijn wijn en chocolade. Ook met deze cadeaus zit je eigenlijk altijd goed, mits jouw geliefde niet van chocolade of wijn houdt.

Schrijf een handgeschreven liefdesbrief

Persoonlijker kan haast niet. Uit je gevoel door het op te schrijven. Juist de dingen die je niet snel zegt kun je opschrijven om zo je gevoel te verwoorden. Schrijf jouw tekst op mooi briefpapier of op een mooie kaart en verstuur deze via de post.

Kook een heerlijke maaltijd

Wederom gaat liefde door de maag. Verras jouw geliefde door zijn/haar favoriete maaltijd te koken. Versier de eettafel met kaarsen en romantische hartjes. Zet zijn/haar favoriete muziek op, serveer een lekker drankje en geniet samen van het eten!

Koop iets voor het interieur

Een mooie vaas, bloempot of lantaarn misstaan zeker niet in ieder interieur. Een vaas of pot wordt nog mooier met een mooie bloemen of planten er in. Planten staan niet alleen leuk in huis, maar ze zorgen ook voor meer zuurstof en een schonere lucht. Verras jouw geliefde op 14 februari met een mooi boeket bloemen of een mooie kamerplant.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Het perfecte boeket: 7 prachtige bloemensoorten voor boeketten

Voor elke gelegenheid is een boeket een mooi cadeau. Wij hebben 7 bloemen uitgelicht die prachtig staan in een boeket.

Lees meer...
Zeg het met tulpen

Het is weer tijd voor tulpen! Van januari bloeit de tulp weer in al haar pracht en vind je haar ook terug in de tulpenboeketten die we aanbieden. De lente is immers hét seizoen bij uitstek om je huis te sieren met deze onvergetelijke schoonheden. Ontdek alles wat je moet weten over de Hollandse tulp.

...Lees meer...
Leuk voor ieder interieur: Droogbloemen

Wie wordt er nu niet bij van een prachtig boek droogbloemen? Deze bloemen zijn weer helemaal hot and happening in ieder interieur! Een droogbloemenboeket is geschikt voor elk seizoen en staat leuk in iedere woonkamer. Vrolijk jouw huis ook op met deze stijlvolle bloemen. 

Lees meer...
Verwelkom het najaar met de herfstchrysant!

Zoals de naam al doet vermoeden, bloeit de herfstchrysant in het najaar. In de maanden september, oktober en november kan jij genieten van zijn warme gele, rode of oranje tinten. Maak jouw huis of dat van een vriend of vriendin klaar voor het najaar door deze speciale herfstbloemen aan te schaffen.

Lees meer...