Het slimste bedrijf

Het slimste bedrijf

Onze Mallory Macdonalds heeft Pluk 'n Bloom deze maand op prachtige wijze op de kaart weten te zetten. Met haar scherpte, mondigheid en snelle schakelen heeft zij de titel “slimste bedrijf” binnengehaald. Wij zijn super trots!

Q-music laat in zijn programma DJ Wim elke dag een bedrijf 5 vragen beantwoorden in 1 minuut. In september is het Pluk 'n Bloom gelukt de nummer 1 positie te behouden. Mallory was iedereen te snel af. Wat een eer! En wat fantastisch dat Mallory dit heeft weten te bereiken.

Met een trotse glimlach staat zij voor jou klaar in de winkel. En wie weet weet zij naast het samenstellen van de mooiste boeketten, je ook wel met een vers feitje te verrassen.

Kom langs en deel onze vreugde! Tot ziens in Zwanenburg.

Pluk n Bloom slimste bedrijf Q-music

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 verzorgingstips om jouw bloemen stralend te houden!

Op zoek naar de beste bloemen verzorgingstips? Lees hier hoe je gemakkelijk jouw boeket vers houdt! 

 
Lees meer...
Prachtige kerstboeketten voor de feestdagen!

Een kerstboeket bestaat vaak uit typische winterbloemen. Lees meer over deze bloemen. 

Lees meer...
Veldboeketten in de vrolijkste kleuren

Vrolijk en fleurig – dat zijn veldboeketten. Samengesteld met de mooiste bloemen en een beetje groen brengen deze boeketten de natuur in huis! 

Lees meer...
Bloemen voor elke gelegenheid: van verjaardag tot bruidsboeket

Wil je iemand verrassen, bedanken, feliciteren, een hart onder de riem steken of gewoon zomaar blij maken met fraaie bloemen? Bij Pluk n Bloom vind je altijd wat je zoekt voor elke gelegenheid. 

Lees meer...