Het slimste bedrijf

Het slimste bedrijf

Onze Mallory Macdonalds heeft Pluk 'n Bloom deze maand op prachtige wijze op de kaart weten te zetten. Met haar scherpte, mondigheid en snelle schakelen heeft zij de titel “slimste bedrijf” binnengehaald. Wij zijn super trots!

Q-music laat in zijn programma DJ Wim elke dag een bedrijf 5 vragen beantwoorden in 1 minuut. In september is het Pluk 'n Bloom gelukt de nummer 1 positie te behouden. Mallory was iedereen te snel af. Wat een eer! En wat fantastisch dat Mallory dit heeft weten te bereiken.

Met een trotse glimlach staat zij voor jou klaar in de winkel. En wie weet weet zij naast het samenstellen van de mooiste boeketten, je ook wel met een vers feitje te verrassen.

Kom langs en deel onze vreugde! Tot ziens in Zwanenburg.

Pluk n Bloom slimste bedrijf Q-music

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Welke bloemen geef je met Moederdag?
Moederdag is een speciale dag om onze moeders te eren en te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Een van de manieren om onze waardering te tonen is door middel van bloemen. Maar welke bloemen zijn geschikt om aan onze moeders te geven op Moederdag?
...Lees meer...
Van welke bloemen krijg je hooikoorts?

Er zijn een aantal bloemen die hooikoorts kunnen veroorzaken. Maar wees gerust, er zijn ook genoeg bloemen die weinig pollen bevatten!

Lees meer...
Alles wat je moet weten over tulpen; tips voor een vaas vol prachtige bloemen!

Wil jij ook zo graag een mooie vaas tulpen op de eettafel hebben staan? Dan hebben we hier een paar handige weetjes en tips om je te helpen zoveel mogelijk profijt uit jouw mooie bloemenvaas te halen.

Lees meer...
Welke bloemen worden er met Valentijsdag gegeven?

Op Valentijnsdag worden er vaak bloemen gegeven als symbolische gebaar van liefde en affectie. Bekijk welke het populairste zijn.

Lees meer...