Prachtige kerstboeketten voor de feestdagen!

Prachtige kerstboeketten voor de feestdagen!

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het tijd is voor mooie decoratie! Meestal denk je dan meteen aan kerstbomen, kerstslingers en kerstballen, maar heb je ook al aan een mooi kerstboeket gedacht? Kerstboeketten vrolijken jouw huis in een handomdraai op en zorgen dat je helemaal klaar bent voor de winter, dankzij hun knusse en gezellige uitstraling! Niet alleen zijn ze leuk in jouw eigen huis, kerstboeketten vormen ook het perfecte cadeau voor vrienden en familie!

Wat is een kerstboeket?

Een kerstboeket is een boeket dat bestaat uit typische winterbloemen. Aangezien de meeste bloemensoorten rond de kerst wel uitgebloeid zijn, zie je in kerstboeketten vaak dezelfde soort planten terug. In kerstboeketten zie je vaak ook de typische kerstkleuren, zoals groen, wit en rood. Vaak worden kerstboeketten vrolijk gedecoreerd met allerlei leuke toevoegingen, zoals glitters, lichtjes en ornamenten.

kerstboeketten Pluk n Bloom

Allerlei soorten bloemen in kerstboeketten

Kerstboeketten bestaan er in alle soorten en kleuren. Er is bijvoorbeeld veel verschil te vinden in de verschillende planten in een kerstboeket, en hoe het boeket is samengesteld. In kerstboeketten zul je waarschijnlijk vaak de volgende planten, bloemen en andere elementen terugzien:

  • Rozen: rozen zie je in veel kerstboeketten terug. Dat komt doordat rozen er prachtig uitzien en vaak echte kerstkleuren hebben. Zeker witte en rode rozen zijn voor het maken van kerstboeketten erg populair
  • Amaryllis: de amaryllis is een grote, weelderige bloem die bekend staat om zijn late bloeiperiode. Daarom zul je de amaryllis vaak terugzien rond de feestdagen. Bovendien zijn amaryllissen vaak rood en dus de perfecte kerstbloem!
  • Hulst: wie kent het niet? De diepgroene stekelige blaadjes met de schattige rode besjes erbij. Hulst is een waar kerstsymbool en zal dan ook vaak teruggevonden kunnen worden in allerlei kerstboeketten en andere kerstversiering.
  • Tulp: tulpen bestaan in allerlei prachtige kleuren, zien er vrolijk en elegant uit en blijven ook nog eens lang mooi! Tulpen zijn dus ook erg populaire bloemen rond Kerstmis.

Kerstboeketten bij Pluk ’n Bloom

Woon je in de buurt van Haarlem, Zwanenburg of Amsterdam en ben je op zoek naar een prachtig kerstboeket voor de feestdagen? Dan zit je bij Pluk ’n Bloom zeker goed! Deze bloemenwinkel heeft al jarenlange ervaring met het creëren van de mooiste kerstboeketten en beschikt over een ruim assortiment! Kies uit allerlei verschillende kleuren, samenstellingen en versieringen. Benieuwd naar meer seizoensboeketten? Bekijk dan zeker het prachtige aanbod! Kerstboeketten bestellen en laten bezorgen is bij Pluk ’n Bloom geen probleem.

Bekijk alle kerstboeketten

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

5 verzorgingstips om jouw bloemen stralend te houden!

Op zoek naar de beste bloemen verzorgingstips? Lees hier hoe je gemakkelijk jouw boeket vers houdt! 

 
Lees meer...
Het slimste bedrijf

Pluk 'n Bloom is in september bij Q-Music het slimste bedrijf van Nederland geworden!

Lees meer...
Veldboeketten in de vrolijkste kleuren

Vrolijk en fleurig – dat zijn veldboeketten. Samengesteld met de mooiste bloemen en een beetje groen brengen deze boeketten de natuur in huis! 

Lees meer...
Bloemen voor elke gelegenheid: van verjaardag tot bruidsboeket

Wil je iemand verrassen, bedanken, feliciteren, een hart onder de riem steken of gewoon zomaar blij maken met fraaie bloemen? Bij Pluk n Bloom vind je altijd wat je zoekt voor elke gelegenheid. 

Lees meer...