Veldboeketten in de vrolijkste kleuren

Veldboeketten in de vrolijkste kleuren

Met een veldboeket kun je iemands dag opfleuren of iemand bedanken. Zelfs als bruidsboeket is een veldboeket prachtig. Met een veldboeket zit je altijd goed! Bij Pluk n Bloom hebben wij een uitgebreid assortiment veldboeketten. Hieronder lees je meer over deze uitbundige boeketten en zie je enkele veldboeketten uit ons assortiment. Bij Pluk n Bloom in Haarlem en Zwanenburg, nabij Amsterdam, vind je boeketten in alle kleuren en maten en voor iedere gelegenheid. Bestel je je boeket nog voor 14.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog thuis bezorgd!

Veldboeketten bij PulknBloom     Veldboeketten in de vrolijkste kleuren bij PluknBloom

Wat is een veldboeket?

Een veldboeket wordt ook wel Amsterdams boeket of plukboeket genoemd en is een boeket dat volledig ingaat tegen de stijl van een klassiek boeket. Het is niet strak en eenkleurig, maar wild, ongelijk en samengesteld uit allerlei kleuren bloemen. Het lijkt net of het hoog laag boeket gemaakt is met bloemen die net uit een veld geplukt zijn. Ze zijn de perfecte kleurrijke aanvulling op ieder interieur. Het is niet gek dus dat veldboeketten helemaal in zijn! Een paar eigenschappen van veldboeketten zijn:

  • Een veldboeket is samengesteld met grote en kleine bloemen met verschillende lengte stelen, zodat het boeket er speels uitziet;

  • Veldboeketten en plukboeketten bevatten minder groen dan andere boeketten, waardoor het een echt kleurrijke bos is;

  • Een veldboeket bevat vaak ook speciale bloemen, zoals de paradijsvogelbloem of de anthurium. Ieder boeket is zo uniek!

Veldboeketten kopen bij PluknBloom

De mooiste bloemen voor jou samengesteld

Kenmerkend voor veldboeketten is dat het samengesteld is met bloemen in verschillende kleuren. Oranje en rood, paars en geel, roze en rood – alle combinaties zijn mogelijk. De mooiste roze rozen, rode anthuriums en oranje nutans stelen de show in deze boeketten. Bij Pluk n Bloom vinden wij naast het uiterlijk van de bloemen ook de gezondheid en de kwaliteit van de bloemen belangrijk, daarom bieden wij altijd zeven dagen versgarantie! Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van onze met zorg samengestelde boeketten. 

Bestel een boeket 

Laat vandaag nog een veldboeket bezorgen!

Veldboeketten of plukboeketten zie je steeds vaker. Dat is niet gek: plukboeketten passen bij ieder interieur! Wil jij ook jouw huis opfleuren met zo een blikvanger? Bekijk ons assortiment plukboeketten gemakkelijk online en bestel ze vandaag nog. Bestel je een boeket voor 14.00 uur? Dan wordt het boeket vandaag nog met de laagste bezorgkosten geleverd bij jou thuis of bij een ander als cadeau! Bestel een plukboeket uit ons assortiment of laat een veldboeket samenstellen bij Pluk n Bloom in Haarlem of Zwanenburg, dé bloemenwinkel nabij Amsterdam en Hoofddorp!

PluknBloom veldboeketten Bestel een veldboeket bij PluknBloomPluknBloom veldboeketten in vrolijke kleuren

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Welke bloemen geef je met Moederdag?
Moederdag is een speciale dag om onze moeders te eren en te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Een van de manieren om onze waardering te tonen is door middel van bloemen. Maar welke bloemen zijn geschikt om aan onze moeders te geven op Moederdag?
...Lees meer...
Van welke bloemen krijg je hooikoorts?

Er zijn een aantal bloemen die hooikoorts kunnen veroorzaken. Maar wees gerust, er zijn ook genoeg bloemen die weinig pollen bevatten!

Lees meer...
Alles wat je moet weten over tulpen; tips voor een vaas vol prachtige bloemen!

Wil jij ook zo graag een mooie vaas tulpen op de eettafel hebben staan? Dan hebben we hier een paar handige weetjes en tips om je te helpen zoveel mogelijk profijt uit jouw mooie bloemenvaas te halen.

Lees meer...
Welke bloemen worden er met Valentijsdag gegeven?

Op Valentijnsdag worden er vaak bloemen gegeven als symbolische gebaar van liefde en affectie. Bekijk welke het populairste zijn.

Lees meer...