Veldboeketten in de vrolijkste kleuren

Veldboeketten in de vrolijkste kleuren

Met een veldboeket kun je iemands dag opfleuren of iemand bedanken. Zelfs als bruidsboeket is een veldboeket prachtig. Met een veldboeket zit je altijd goed! Bij Pluk n Bloom hebben wij een uitgebreid assortiment veldboeketten. Hieronder lees je meer over deze uitbundige boeketten en zie je enkele veldboeketten uit ons assortiment. Bij Pluk n Bloom in Haarlem en Zwanenburg, nabij Amsterdam, vind je boeketten in alle kleuren en maten en voor iedere gelegenheid. Bestel je je boeket nog voor 14.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog thuis bezorgd!

Veldboeketten bij PulknBloom     Veldboeketten in de vrolijkste kleuren bij PluknBloom

Wat is een veldboeket?

Een veldboeket wordt ook wel Amsterdams boeket of plukboeket genoemd en is een boeket dat volledig ingaat tegen de stijl van een klassiek boeket. Het is niet strak en eenkleurig, maar wild, ongelijk en samengesteld uit allerlei kleuren bloemen. Het lijkt net of het hoog laag boeket gemaakt is met bloemen die net uit een veld geplukt zijn. Ze zijn de perfecte kleurrijke aanvulling op ieder interieur. Het is niet gek dus dat veldboeketten helemaal in zijn! Een paar eigenschappen van veldboeketten zijn:

  • Een veldboeket is samengesteld met grote en kleine bloemen met verschillende lengte stelen, zodat het boeket er speels uitziet;

  • Veldboeketten en plukboeketten bevatten minder groen dan andere boeketten, waardoor het een echt kleurrijke bos is;

  • Een veldboeket bevat vaak ook speciale bloemen, zoals de paradijsvogelbloem of de anthurium. Ieder boeket is zo uniek!

Veldboeketten kopen bij PluknBloom

De mooiste bloemen voor jou samengesteld

Kenmerkend voor veldboeketten is dat het samengesteld is met bloemen in verschillende kleuren. Oranje en rood, paars en geel, roze en rood – alle combinaties zijn mogelijk. De mooiste roze rozen, rode anthuriums en oranje nutans stelen de show in deze boeketten. Bij Pluk n Bloom vinden wij naast het uiterlijk van de bloemen ook de gezondheid en de kwaliteit van de bloemen belangrijk, daarom bieden wij altijd zeven dagen versgarantie! Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van onze met zorg samengestelde boeketten. 

Bestel een boeket 

Laat vandaag nog een veldboeket bezorgen!

Veldboeketten of plukboeketten zie je steeds vaker. Dat is niet gek: plukboeketten passen bij ieder interieur! Wil jij ook jouw huis opfleuren met zo een blikvanger? Bekijk ons assortiment plukboeketten gemakkelijk online en bestel ze vandaag nog. Bestel je een boeket voor 14.00 uur? Dan wordt het boeket vandaag nog met de laagste bezorgkosten geleverd bij jou thuis of bij een ander als cadeau! Bestel een plukboeket uit ons assortiment of laat een veldboeket samenstellen bij Pluk n Bloom in Haarlem of Zwanenburg, dé bloemenwinkel nabij Amsterdam en Hoofddorp!

PluknBloom veldboeketten Bestel een veldboeket bij PluknBloomPluknBloom veldboeketten in vrolijke kleuren

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Hoe lang kunnen bloemen zonder water?

De beste tips om jouw bloemen door de zomer heen te helpen.

Lees meer...
Hoe droog je bloemen?

Er zijn verschillende manieren om jouw boeket bloemen zelf te drogen zodat je er extra lang van kunt genieten. Bekijk onze tips!

Lees meer...
Zijden bloemen: het taboe doorbreken

Zijden bloemen mogen niet ontbreken in jouw interieur. Lees meer over deze trend!

Lees meer...
21 april is het Nationale Secretaressedag!

Maak je sterk voor alle secretaresses in Nederland op Nationale Secretaressedag. Lees meer over deze bijzondere dag.

Lees meer...