Plantverzorging

Verzorg jouw platen met de beste verzorgingsproducten. Pluk n Bloom heeft voor jou een uitgebreid assortiment samengesteld van diverse soorten Pokon potgrond Pokon verzorgingsproducten voor al jouw kamer- en tuinplanten.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Pokon it is! 

Iedereen kent Pokon. Dat is niet zo vreemd, want Pokon bestaat al sinds 1929. Het groene flesje met de gele dop is al jaren onderdeel van vrijwel ieder huishouden. In de loop der jaren is Pokon flink uitgebreid en bieden zij diverse mooie producten aan ter verzorging en behoud van jouw planten. Wat de producten van Pokon allemaal gemeen hebben, is dat zij de beste verzorging bieden voor jouw kamer- en tuinplanten. Want elke plant verdient nu eenmaal de beste zorg. Pluk n Bloom heeft voor u een uitgebreid assortiment samengesteld van diverse soorten potgrond en tientallen verzorgingsproducten voor al jouw kamer- en tuinplanten. 

Verschillende soorten verzorging 

Elk mens is anders, dit geldt ook voor planten. Elke plant heeft zo zijn eigen zorg nodig en kan verschillen van een andere plant. Zo hebben sommige planten geen tot weinig verzorging nodig en heeft de ander juist voldoende zorg en aandacht nodig. Gelukkig ben je met de producten van Pokon verzekerd van je juiste verzorging voor jouw planten. Pokon heeft verschillende typen voeding, die afgestemd zijn op de behoeften van zowel tuinplanten, kamerplanten, gazon als moestuin. In ons assortiment vind je onder andere:

  • mediterrane potgrond;
  • hydrokorrels;
  • en moestuingrond.  

Met de juiste voeding zullen planten beter en mooier groeien en bloeien, en hebben ze een grotere weerstand. Dit verkleint de kans op ziektes. Zo kan je langer van je plant(en) genieten. 

Wat is potgrond?

Potgrond is de basis voor elke plant. Door elke plant de juiste hoogwaardige grond te geven, worden voedingsstoffen en water sneller opgenomen. Hierdoor kun jij langer genieten van je planten. Kortom, alles wat je tuin- of kamerplant nodig heeft voor optimale groei en bloei kan je online bestellen bij Pluk n Bloom of afhalen bij ons in de winkel. Pokon bestellen en laten bezorgen? Dat kan door heel Nederland met uitgang van Pokon potgrond en Pokon Hydrokorrels. Deze bezorgen wij enkel in onze eigen bezorgregio en kan je afhalen in één van onze Pluk n Bloom winkels