Hoe werkt het?

Stap 1: Kies de maat die bij jou past.

U kunt kiezen uit drie verschillende maten. Een small, een medium en een large. Het meest wordt gekozen voor een medium boeket. Dit boeket laat je huis stralen! Wij bezorgen elke keer een andere creatie met seizoensbloemen van het moment. Uw boeket wordt bezorgd in een bijpassende vaas. Dus het enige wat u hoeft te doen is uw bloemen een mooi plekje te geven. Let wel, de bloemen worden bezorgd in een leenvaas. Indien de leenvaas stuk is brengen wij €7,95 in rekening. 

Stap 2: Bepaal hoe vaak.

Wekelijks? Tweewekelijks? Maandelijks? U kunt helemaal zelf bepalen hoe vaak. Ga je op vakantie, wilt u even pauze, een wijziging doorgeven of uw abonnement stopzetten? Neem dan even contact met ons op door te emailen naar info@pluknbloom.nl of te bellen met 020 331 85 83 of 023 576 55 02. Ons abonnement kunt u ten alle tijden pauzeren, wijzigen of stopzetten.

Stap 3: Bepaal de datum van de eerste bezorging.

U kunt zelf kiezen wanneer u uw abonnement in wilt laten gaan. Als u bijvoorbeeld kiest voor vrijdag 16 september dan zullen uw bloemen altijd op een vrijdag bezorgd worden tenzij anders aangegeven bij vragen en/of opmerkingen. Er moet altijd één werkdag tussen de dag van vandaag en de eerste bezorgdatum zitten. 

Stap 4: Formulier verder invullen en versturen.

U vult hier het formulier verder in en dan kunt u het versturen. Nadat wij het formulier ontvangen hebben nemen wij altijd eerste even contact met u op ter bevestiging en voor eventuele vragen. Het versturen van de facturen gebeurt eens per maand en u heeft een betalingstermijn van 14 dagen. 

Heeft u nu nog vragen? Mail of bel dan gerust.