Rouwbloemen

Mooie uitvaartbloemen dragen bij aan een waardig afscheid. Als uitvaartbloemist weten wij hoe belangrijk het is dat rouwbloemwerk goed aansluit op de herinnering aan de overledene. Wij zullen dan ook ons uiterste best doen om uw persoonlijke wensen in uw rouwboeket te verwerken.

Rouwwerk en Uitvaartbloemen

Een rouwstuk is er in vele soorten en maten. Met passie en zorg gemaakt, kunt u bij ons kiezen uit de volgende bloemstukken voor een begrafenis, crematie of herdenking:

Rouwboeket bezorgen

Een mooi afscheid is belangrijk voor het verwerken van een verlies. Wij helpen u met het leveren van de mooiste rouwbloemen, voor de mooiste herinnering. Vaak zorgt de familie voor bloemen, maar ook wanneer u geen directe nabestaande bent kunt u bloemen meenemen of laten bezorgen. De rouwbloemen bezorgen wij bij de overledene thuis of bij het uitvaartcentrum waar de overledene ligt opgebaard. U kunt ervoor kiezen om nog een rouwkaart of een rouwlint mee sturen bij het boeket of bloemstuk, met daarop een laatste boodschap aan de overledene. Indien u bloemen wenst te sturen naar de nabestaanden van een overledene, dan spreken wij over troostbloemen of ook wel sympathieboeketten. 

Rouwbloemen van Pluk n Bloom

Prachtige rouwboeketten of een mooi rouwstuk voor een waardig afscheid bestel je bij Pluk n Bloom. Heeft u vragen of wilt u advies over uitvaartbloemen? U kunt altijd contact met ons opnemen. 

Wij hebben een bloemenwinkel in Haarlem en Zwanenburg (nabij Amsterdam), dus heeft u liever persoonlijk contact? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Onze ervaren bloemisten staan u graag bij en kunnen u helpen een rouwarrangement samen te stellen dat recht uit uw hart komt. 

Wij zijn nog bezig met het invullen van de bestelpagina voor uitvaartbloemen. Dit vergt enorm veel tijd, omdat dit met uiterste aandacht en zorg gedaan dient te worden. Vooralsnog kunt u hieronder uw rouwboeket of rouwstuk bestellen waarbij u zelf uw wensen kunt aangeven in de opmerking tijdens het bestelproces. Excuses voor het ongemak.