Rouwboeket

Een rouwboeket bestellen doet u bij Pluk n Bloom. Tijdens het regelen van een afscheid zijn er veel dingen die moeten gebeuren. Laat het verzorgen van een waardig en prachtig rouwboeket over aan de bloemisten van Pluk n Bloom.

Toon filters Verberg filters
1 - 3 van 3 producten

Rouwboeket op maat

Samen met u maken wij een rouwboeket wat volledig voldoet aan uw wensen. Wij maken een rouwboeket dat past bij de persoonlijkheid van de overledene en zorgen zo voor een liefdevol afscheid. Wij werken uitsluitend met bloemen van kwaliteit waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de conditie van de bloemen tijdens het afscheid. Ook kun u ervoor kiezen om een laatste bericht voor uw dierbare achter te laten op een rouwkaart of rouwlint. Hierdoor maakt u uw rouwboeket extra speciaal en persoonlijk.

Rouwboeket bestellen bij Pluk n Bloom

Rouwboeket bestellen

Een rouwboeket bestellen doet u bij Pluk n Bloom heel eenvoudig. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook een aanvraagformulier invullen. Hier kunt u precies uw wensen en vragen opschrijven. Wij nemen dan contact met u op om deze te bespreken. U kunt eenvoudig bij ons een rouwboeket bestellen. Wij bezorgen het rouwboeket op het juiste adres waar de overledene ligt opgebaard. Bent u geen directe familie? Ook dan stuurt u via Pluk n Bloom uw deelname door een rouwboeket te sturen.

Pluk n Bloom uitvaartbloemist

Bij Pluk n Bloom hebben we ervaring met het samenstellen en ontwerpen van rouwboeketten, kistarrangement en rouwstukken. Wij denken graag met u mee en helpen u graag met het maken van een liefdevol, waardevol en prachtig rouwboeket.

Aanvraagformulier rouwbloemen Pluk n Bloom