Kistarrangement

Met een rouwboeket geef je de overledene een mooi en gedenkwaardig afscheid. Bloemen maken elk moment bijzonder en geven een teken van liefde, waardering en deelneming. Wilt u uw wensen over een rouwboeket liever met ons persoonlijk bespreken? Dat kan uiteraard door contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch. Ook kunt u ons aanvraagformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Vul hier uw aanvraag betreft rouwboeketten in

Toon filters Verberg filters
1 - 2 van 2 producten

Kistarrangement bestellen

Afscheid nemen is een moeilijk proces waar we vroeg of laat helaas allemaal mee te maken krijgen. Wij helpen u graag door het leveren van de mooiste rouwbloemen voor de overledene. Zodat u op een mooie manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. U kunt bij ons een kistarrangement bestellen die aansluit op de herinnering van de overledene. Een rouwboeket is er in vele soorten en maten. Wij doen ons best om uw persoonlijke wensen in het rouwboeket te verwerken om te zorgen voor een rouwstuk wat past bij de overledene.

Kistarrangement bezorgen

Wij bezorgen kistarrangementen bij de overledene thuis of bij het uitvaartcentrum. Mocht u geen directe nabestaande zijn van de overledene, kunt u bloemen meenemen of door ons laten bezorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om een laatste boodschap achter te laten voor de overledene door een rouwkaart of lint mee te sturen met het boeket of bloemstuk. Wilt u het boeket liever laten bezorgen? Ook daar hoeft u zich niet druk om te maken, wij zorgen ervoor dat uw rouwboeket wordt bezorgd op het juiste adres.

Kistarrangement bestellen bij Pluk n Bloom

Uitvaartbloemist Pluk n Bloom

Pluk n Bloom zorgt voor een mooi afscheid door een prachtig kistarrangement of rouwboeket voor u te verzorgen. Bekijk foto ’s van rouwboeketten, kistarrangementen en rouwstukken die wij al eens eerder hebben gemaakt. Ziet u een bloemstuk wat u aanspreekt? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bekijk foto's van eerder gemaakte rouwboeketten