Rouwboeket

Een rouwboeket bestellen doet u bij Pluk n Bloom. Tijdens het regelen van een afscheid zijn er veel dingen die moeten gebeuren. Laat het verzorgen van een waardig en prachtig rouwboeket over aan de bloemisten van Pluk n Bloom.
Toon filters Verberg filters
1 - 3 van 3 producten

Rouwboeket op maat

Samen met u maken wij een rouwboeket wat volledig voldoet aan uw wensen. Wij maken een rouwboeket dat past bij de persoonlijkheid van de overledene en zorgen zo voor een liefdevol afscheid. Wij werken uitsluitend met bloemen van kwaliteit waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de conditie van de bloemen tijdens het afscheid. Ook kun u ervoor kiezen om een laatste bericht voor uw dierbare achter te laten op een rouwkaart of rouwlint. Hierdoor maakt u uw rouwboeket extra speciaal en persoonlijk.

Rouwboeket bestellen bij Pluk n Bloom

Soorten rouwboeketten

Bij Pluk n Bloom bieden wij verschillende soorten rouwboeketten aan, in alle soorten en maten. Zo garanderen wij een eervolle en mooie uitvaart voor uw dierbaren. 

Kistarrangement

Een kistarrangement is een boeket dat op de kist wordt geplaatst. Door de langwerpige vorm bedekt het een groot gedeelte van de kist. Dit zorgt voor een elegante uitstraling en straalt rust en vrede uit. Bij Pluk n Bloom kunt u kiezen voor een kistarrangement bestaande uit witte rozen. Als u liever wat meer kleur wil bieden wij een kistarrangement met een variatie van rode bloemen aan.

Rouwstuk

Een rouwstuk is compact maar toch sierlijk en elegant. Met een prachtig rouwstuk van Pluk n Bloom zijn u en uw dierbaren verzekerd van een prachtige uitvaart. U kunt kiezen uit een simpel en elegant rouwstuk met witte bloemen, maar wij bieden ook kleurige rouwstukken aan. Bij ons vindt u altijd het perfecte rouwstuk.

Rouwboeket

Of u nou voor klassiek wit of toch kleurig en sprekend kiest, bij Pluk n Bloom vindt u gegarandeerd een rouwboeket dat bij u past. Bij rouwboeketten worden de bloemen trapsgewijs gebonden. Dit houdt in dat het rouwboeket er op zijn mooist uitziet als het op de kist of het condoleanceregister ligt. Een mooi rouwboeket straalt liefde en zachtheid uit.

Rouwhart

Een rouwhart is, zoals de naam al insinueert, een hartvormig rouwboeket, geschikt voor op- of naast de kist. Er zijn verschillende soorten rouwharten verkrijgbaar; denk bijvoorbeeld aan een dicht rouwhart, of juist een met een opening in het midden voor extra detail. Pluk n Bloom biedt een klassiek, dicht rouwhart aan, gemaakt van rode rozen. Ook kunt u voor een open rouwhart kiezen met zachtroze en witte bloemen voor een vredige en zorgeloze uitstraling.

Biedermeier

Een biedermeier is een compact bloemstuk waarbij de bloemen zo gebonden worden dat ze een halve bol vormen. Dit zorgt voor een elegante en strakke uitstraling. In deze lastige periode van verlies en afscheid wil Pluk n Bloom u alleen het beste bieden en ervoor zorgen dat u op een fijne manier afscheid kan nemen van uw dierbaren.

Rouwboeket bestellen

Een rouwboeket bestellen doet u bij Pluk n Bloom heel eenvoudig. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ook een aanvraagformulier invullen. Hier kunt u precies uw wensen en vragen opschrijven. Wij nemen dan contact met u op om deze te bespreken. U kunt eenvoudig bij ons een rouwboeket bestellen. Wij bezorgen het rouwboeket op het juiste adres waar de overledene ligt opgebaard. Bent u geen directe familie? Ook dan stuurt u via Pluk n Bloom uw deelname door een rouwboeket te sturen.

Pluk n Bloom uitvaartbloemist

Bij Pluk n Bloom hebben we ervaring met het samenstellen en ontwerpen van rouwboeketten, kistarrangement en rouwstukken. Wij denken graag met u mee en helpen u graag met het maken van een liefdevol, waardevol en prachtig rouwboeket.

Aanvraagformulier rouwbloemen Pluk n Bloom