Rouwstuk

Met een rouwstuk zorgt u voor een prachtig afscheid van uw dierbare. Een rouwstuk verzorgt door Pluk n Bloom straalt liefde, waardering en deelneming uit. Heeft u special wensen? Wij nemen deze graag met u door, vul het aanvraagformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag in deze moeilijke periode.

Vul het aanvraagformulier in - Pluk n Bloom

Toon filters Verberg filters
1 - 5 van 5 producten

Rouwstuk bestellen

Een mooi en gedenkwaardig rouwstuk bestelt u bij Pluk n Bloom. Wij bezorgen het rouwboeket aan het juiste adres en zo geeft u de overledene een laatste blijk van waardering. Wij nemen uw wensen persoonlijk met u door, zodat het rouwstuk volledig op uw wensen is afgestemd. Onze bloemen zijn altijd van het seizoen en blijven daarom tot het afscheid mooi. Afscheid is een moeilijke periode, maar met een prachtig rouwstuk van Pluk n Bloom bewijst u de overleden een laatste eer.

Bestel uw rouwstuk op maat bij Pluk n Bloom

Rouwstuk van Pluk n Bloom

Pluk n Bloom helpt u graag met het samenstellen van een prachtig rouwstuk wat precies past bij de persoonlijkheid van de overledene. Als uitvaartbloemist hebben wij ervaring met het maken van rouwboeketten en rouwarrangementen. Bekijk ons fotoalbum om onze rouwarrangement, rouwstukken en rouwboeketten te bekijken. Ziet u iets wat u aanspreekt? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en verzorgen een prachtige en welverdiend rouwstuk voor de overledene.

Neem contact met ons op