Biedermeier

Een biedermeier boeket dient heel mooi als rouwstuk. U kunt kiezen uit een rustig biedermeier boeket en een met meer kleuren. Zo vormt de biedermeier een mooi en stijlvol grafstuk. De bloemisten van Pluk n Bloom helpen u graag in deze moeilijke tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

Wat is een biedermeier bloemstuk?

Een biedermeier is een rond bloemstuk die met ronde bloemen gezamenlijk een halve bol vormen. De biedermeier wordt vaak gebruikt als rouwstuk. Zo dient de biedermeier als kistbedekking, maar kunt u dit rouwstuk ook naast de kist leggen als afscheid. Een biedermeier is een persoonlijk rouwboeket en kan er hierdoor altijd anders uitzien. Met een rouwboeket neemt u op een liefdevolle manier afscheid van de overledene. Bespreek uw wensen met onze bloemisten.

Biedermeier rouwstuk bestellen bij Pluk n Bloom

Biedermeier bestellen

Pluk n Bloom heeft veel ervaring met het samenstellen van rouwstukken. Samen met u bespreken wij de wensen en maken zo een biedermeier boeket die past bij de herinnering aan de overledene. Onze bloemisten zorgen voor een mooi rouwboeket en wij bezorgen deze ook op de locatie waar de overledene ligt opgebaard. Bent u geen directe familie van de overledene? Ook dan kunt u een biedermeier rouwstuk door ons laten verzorgen. Maak uw rouwstuk nog persoonlijker door een rouwkaart of lint mee te sturen. Pluk n Bloom zorgt voor een waardig afscheid door mooie rouwbloemen voor u te verzorgen. Bekijk foto’s van rouwboeketten die wij al eens eerder gemaakt hebben. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op of vul onderstaande aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op.

Aanvraagformulier voor rouwboeketten - Pluk n Bloom