Kistarrangement

Wanneer u afscheid neemt van een dierbare is het belangrijk uiting te kunnen geven aan de herinnering van de overledene. Een kistarrangement verzorgt door Pluk n Bloom straalt liefde, waardering en deelneming uit. Bij Pluk n Bloom kunt u er van op aan dat wij er zorg voor dragen uw kistarrangement met liefde, aandacht en securiteit te maken. Ons team heeft vele jaren ervaring en wij begrijpen dat een laatste afscheid van een dierbare alle aandacht verdiend. Bij Pluk n Bloom garanderen wij tijdige levering van het rouwstuk bij de uitvaartonderneming of op het opgegeven huisadres. Naast de rouwstukken die wij op de site hebben staan kunt u ook altijd uw wensen met ons bespreken. 

Komt u er niet geheel uit? Pluk n Bloom zit in Haarlem en Zwanenburg (nabij Amsterdam). Bekijk onze rouwboeken en bespreek uw wensen, wij denken graag met u mee. Weet u wel wat u wilt maar staat dit niet op onze site? Hiervoor kunt u ons formulier gebruiken of contact opnemen via info@pluknbloom.nl / 020 - 331 85 83.

Vul hier uw aanvraag betreft rouwboeketten in

Toon filters Verberg filters
1 - 2 van 2 producten

Kistarrangement bestellen

Afscheid nemen is een moeilijk proces waar we vroeg of laat helaas allemaal mee te maken krijgen. Wij helpen u graag door het leveren van de mooiste rouwbloemen voor de overledene. Zodat u op een mooie manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. U kunt bij ons een kistarrangement bestellen die aansluit op de herinnering van de overledene. Een rouwboeket is er in vele soorten en maten. Wij doen ons best om uw persoonlijke wensen in het rouwboeket te verwerken om te zorgen voor een rouwstuk wat past bij de overledene.

Kistarrangement bezorgen

Wij bezorgen kistarrangementen bij de overledene thuis of bij het uitvaartcentrum. Mocht u geen directe nabestaande zijn van de overledene, kunt u bloemen meenemen of door ons laten bezorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om een laatste boodschap achter te laten voor de overledene door een rouwkaart of lint mee te sturen met het boeket of bloemstuk. Wilt u het boeket liever laten bezorgen? Ook daar hoeft u zich niet druk om te maken, wij zorgen ervoor dat uw rouwboeket wordt bezorgd op het juiste adres.

Kistarrangement bestellen bij Pluk n Bloom

Uitvaartbloemist Pluk n Bloom

Pluk n Bloom zorgt voor een mooi afscheid door een prachtig kistarrangement of rouwboeket voor u te verzorgen. Bekijk foto ’s van rouwboeketten, kistarrangementen en rouwstukken die wij al eens eerder hebben gemaakt. Ziet u een bloemstuk wat u aanspreekt? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bekijk foto's van eerder gemaakte rouwboeketten