Rouwboeketten bij Pluk n Bloom

Een rouwboeket bestellen doet u bij Pluk n Bloom. Tijdens het regelen van een afscheid zijn er veel dingen die moeten gebeuren. Laat het verzorgen van een waardig en prachtig rouwboeket over aan de bloemisten van Pluk n Bloom.

Toon filters Verberg filters
1 - 3 van 3 producten

Rouwboeket op maat

Samen met u maken wij een rouwboeket wat volledig voldoet aan uw wensen. Wij maken een rouwboeket dat past bij de persoonlijkheid van de overledene en zorgen zo voor een liefdevol afscheid. Wij werken uitsluitend met bloemen van kwaliteit waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de conditie van de bloemen tijdens het afscheid. Ook kun u ervoor kiezen om een laatste bericht voor uw dierbare achter te laten op een rouwkaart of rouwlint. Hierdoor maakt u uw rouwboeket extra speciaal en persoonlijk.

Voorbeeld rouwboeketten

 

Rouwboeket bestellen

Een rouwboeket bestellen doet u bij Pluk n Bloom heel eenvoudig. Als u besteld via de site kunt u de specifieke wensen kenbaar maken via het veld opmerking wanneer u bij het invullen van uw gegevens komt. Wij bij Pluk n Bloom hechten veel waarde aan uw wensen. De kleur, een bepaald soort bloem die u doet herinneren aan uw dierbare of een foto op onze website welke u aanspreekt, bij Pluk n Bloom helpen wij met aandacht en liefde voor een waardig afscheid. Mocht u de behoefte hebben persoonlijk contact te hebben over de wensen omtrent het rouwboeket kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-331 85 83 of per e-mail info@pluknbloom.nl. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het aanvraagformulier via de knop onderaan deze pagina. Hier kunt u precies uw wensen en vragen opschrijven en een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen. Het rouwboeket kan bezorgd worden bij de uitvaartonderneming of thuis, uw wensen staan centraal en alles is bespreekbaar. Bent u geen directe familie? Dan is een rouwboeket een prachtige manier om uw medeleven en gemis invulling te geven. Rouwboeketten eenvoudig besteld en met aandacht gemaakt bij Pluk n Bloom.

Pluk n Bloom uitvaartbloemist

Bij Pluk n Bloom hebben we ervaring met het samenstellen en ontwerpen van rouwboeketten, kistarrangement en rouwstukken. Wij denken graag met u mee en helpen u graag met het maken van een liefdevol, waardevol en prachtig rouwboeket.                                                                                                                                                                                                                                                                

Aanvraagformulier rouwbloemen Pluk n Bloom