Rouwhart

Een rouwhart bestellen als laatste eerbetoon aan de overledene doet u bij Pluk n Bloom. Wij denken graag met u mee over een rouwstuk en maken een rouwhart dat aansluit  bij uw wensen. Neem contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. Dan nemen wij contact met u op.Vul hier uw aanvraagformulier in - Pluk n Bloom

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

Rouwhart bestellen?

Bij Pluk n Bloom maken wij verschillende rouwharten. Van gesloten rouwharten tot open harten. Wij maken uw rouwstuk volledig op maat door samen in gesprek te gaan en uw wensen te bespreken. Een rouwhart bestellen doet u heel eenvoudig bij Pluk n Bloom. Zodra wij uw wensen hebben ontvangen, maken wij een prachtig rouwhart voor een waardig afscheid van de overledene. Het rouwhart bezorgen wij bij de overledene thuis of bij het uitvaartcentrum.

Rouwhart van Pluk n Bloom

Een rouwstuk in de vorm van een hart staat symbool voor de liefde en respect voor de overledene. Dit moet daarom door een  vakkundig uitvaartbloemist worden gemaakt. De bloemisten van Pluk n Bloom hebben ervaring met het ontwerpen en samenstellen van rouwboeketten, kistarrangementen en ook met een rouwhart. Als uitvaartbloemist weten wij hoe belangrijk het is dat een rouwstuk aansluit op de herinnering aan de overledene. Bent u geen directe familie van de overledene? Ook dan kunt u bij Pluk een Bloom een rouwboeket laten maken. Onze bloemisten staan u graag bij in deze moeilijke tijd en helpen u graag bij het samenstellen van een rouwarrangement. Bekijk de veelzijdige rouwarrangementen die wij maken in ons fotoboek.

Bekijk ons fotoboek | Pluk n Bloom