Rouwstuk

Wanneer u afscheid neemt van een dierbare is het belangrijk uiting te kunnen geven aan de herinnering van de overledene. Een rouwstuk verzorgt door Pluk n Bloom straalt liefde, waardering en deelneming uit. Bij Pluk n Bloom kunt u er van op aan dat wij er zorg voor dragen uw rouwstuk met liefde, aandacht en securiteit te maken. Ons team heeft vele jaren ervaring en wij begrijpen dat een laatste afscheid van een dierbare alle aandacht verdiend. Bij Pluk n Bloom garanderen wij tijdige levering van het rouwstuk bij de uitvaartonderneming of op het opgegeven huisadres. Naast de rouwstukken die wij op de site hebben staan kunt u ook altijd uw wensen met ons bespreken. 

Komt u er niet geheel uit? Pluk n Bloom zit in Haarlem en Zwanenburg (nabij Amsterdam). Bekijk onze rouwboeken en bespreek uw wensen, wij denken graag met u mee. Weet u wel wat u wilt maar staat dit niet op onze site? Hiervoor kunt u ons formulier gebruiken of contact opnemen via info@pluknbloom.nl / 020 - 331 85 83.

Vul het aanvraagformulier in - Pluk n Bloom

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Rouwstuk bestellen

Een mooi en gedenkwaardig rouwstuk bestelt u bij Pluk n Bloom. Wij bezorgen het rouwboeket aan het juiste adres en zo geeft u de overledene een laatste blijk van waardering. Wij nemen uw wensen persoonlijk met u door, zodat het rouwstuk volledig op uw wensen is afgestemd. Onze bloemen zijn altijd van het seizoen en blijven daarom tot het afscheid mooi. Afscheid is een moeilijke periode, maar met een prachtig rouwstuk van Pluk n Bloom bewijst u de overleden een laatste eer.

Rouwstuk van Pluk n Bloom

Pluk n Bloom helpt u graag met het samenstellen van een prachtig rouwstuk wat precies past bij de persoonlijkheid van de overledene. Als uitvaartbloemist hebben wij ervaring met het maken van rouwboeketten en rouwarrangementen. Bekijk ons fotoalbum om onze rouwarrangement, rouwstukken en rouwboeketten te bekijken. Ziet u iets wat u aanspreekt? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en verzorgen een prachtige en welverdiend rouwstuk voor de overledene.

Neem contact met ons op