Voor 14.00u besteld, vandaag bezorgd
  •  Voor 14:00 besteld, vandaag in huis
  •  Laagste bezorgkosten van Nederland
  •  Gratis kaartjes
  •  7 dagen versgarantie
  •  Veilig betalen
  •  Bezoek ons in Haarlem of Zwanenburg

Uitvaartbloemen: Een Rouwstuk bestellen

Pluk n Bloom verzorgt rouwstukken voor uitvaarten in heel Nederland. Dit kan al vanaf 50,- euro.

Rouwstuk blijft lang mooi

Een rouwstuk is een bloemstuk dat wordt opgemaakt in oasis. Dit is ook het grote verschil tussen een rouwstuk en een rouwboeket. Door het gebruik van oasis blijven de bloemen langer goed. Oasis is een steekschuim wat zich vult met water en wanneer deze vol is kan deze opgemaakt worden met rouwbloemen. De rouwbloemen kunnen op gemengd in het rouwstuk gestoken worden, maar ook gegroepeerd of op een speelsere wijze; hoog-laag bijvoorbeeld. 

Rouwstukken kunnen opgemaakt worden in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen uit een rouwbiedermeijer, dit is een rond bloemstuk, een ovaal rouwstuk en stuk opgemaakt in de vorm van een druppel. Daarnaast zijn er ook nog de rouwstukken in een vrije vorm. 

Bont rouwstuk bestellen bij Pluk n Bloom Haarlem, Zwanenburg of AmsterdamRouwbiedermeijer, ovaal rouwstuk of een druppel

Maar wat echt belangrijk is bij het uitzoeken van een rouwstuk, is dat je dicht bij jezelf blijft en de herinnering aan uw naaste centraal staat. Rouwbloemen vertellen een verhaal over iemand, over de band die jullie hadden en dat maakt het rouwstuk uniek en persoonlijk. Wat ons betreft zijn er dan ook geen regels of grenzen waar je je aan zou moeten houden.

Rouwstuk van Pluk n Bloom

Keuzes maken is altijd al lastig, helemaal tijdens een rouwperiode. De ervaren bloemisten van Pluk n Bloom denken dan ook graag met je mee. Dus heb je vragen of wil je liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in de winkel in Haarlem of Zwanenburg.