Uitvaartbloemen: Een Rouwstuk bestellen

Pluk n Bloom verzorgt rouwstukken voor uitvaarten in heel Nederland. Dit kan al vanaf 50,- euro.

Een rouwstuk is een bloemstuk dat wordt opgemaakt in oasis. Dit is ook het grote verschil tussen een rouwstuk en een rouwboeket. Door het gebruik van oasis blijven de bloemen langer goed. Oasis is een steekschuim wat zich vult met water en wanneer deze vol is kan deze opgemaakt worden met rouwbloemen. De rouwbloemen kunnen gemengd in het rouwstuk gestoken worden, maar ook gegroepeerd of op een speelsere wijze; hoog-laag bijvoorbeeld. 

Rouwstuk blijft langer mooi

Rouwstukken kunnen opgemaakt worden in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen uit een rouwbiedermeijer, dit is een rond bloemstuk, een ovaal rouwstuk en stuk opgemaakt in de vorm van een druppel. Daarnaast zijn er ook nog de rouwstukken in een vrije vorm. 

Maar wat echt belangrijk is bij het uitzoeken van een rouwstuk, is dat je dicht bij jezelf blijft en de herinnering aan uw naaste centraal staat. Rouwbloemen vertellen een verhaal over iemand, over de band die jullie hadden en dat maakt het rouwstuk uniek en persoonlijk. Wat ons betreft zijn er dan ook geen regels of grenzen waar je je aan zou moeten houden.

Rouwstuk van Pluk n Bloom

Keuzes maken is altijd al lastig, helemaal tijdens een rouwperiode. De ervaren bloemisten van Pluk n Bloom denken dan ook graag met je mee. Dus heb je vragen of wil je liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in de winkel in Haarlem of Zwanenburg.

Bezoek de webshop