Rozen

Een liefdevol gebaar, een hart onder de riem, iemand speciaal laten voelen, de populaire roos past in elke gelegenheid. Voor prachtige rozen bent u bij Pluk n Bloom aan het juiste adres. Speciale wensen (bijvoorbeeld een boeket rode rozen met één witte roos) kunt u in de opmerkingen aangeven bij het bestellen. Wij zorgen ervoor dat de rozen mooi verpakt op adres worden afgeleverd. 

Pluk n Bloom zit in Haarlem en Zwanenburg (nabij Amsterdam). Speciale wensen die u even wilt bespreken of heeft u een vraag? Neem contact op via info@pluknbloom.nl / 020 - 331 85 83.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Rozen in alle kleuren

Rozen komen in verschillende maten en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het kopen van losse rozen, een klein boeket rozen, een bos lange rozen of juist een groot boeket rozen. Naast de prachtige vorm van de bloemen, zijn rozen ook geliefd omdat ze komen in verschillende kleuren. Zo kun je bij Pluk n Bloom onder andere de volgende rozen bestellen:

  • Een bos rode rozen;
  • Een bos roze rozen;
  • Een bos oranje rozen;
  • Een bos gele rozen;
  • Een bos witte rozen;
  • En een boeket met gemengde rozen.

Zeg het met rozen

Wist je dat verschillende kleuren rozen verschillende betekenissen hebben? De kleur van de bos rozen die je schenkt zegt iets over jou en de relatie met de persoon aan wie je ze geeft. De rode roos, waarschijnlijk de bekendste, staat voor liefde en passie. Een bos rode rozen is dus ideaal om te geven aan je partner tijdens een romantisch moment. Een roze roos staat voor blijdschap en dankbaarheid, eigenlijk is deze roos altijd goed en kan dus in iedere situatie gegeven worden. Oranje rozen staan voor vrolijkheid en gezelligheid. Een ideaal cadeau voor een goede vriend of vriendin, of bijvoorbeeld op een verjaardag. Gele rozen liggen een beetje in het verlengde van de oranje rozen, de gele variant staat namelijk voor verbondenheid en hechte vriendschap. Tot slot de witte roos, die staat voor puurheid, onschuld en onvoorwaardelijke liefde. Deze rozen kun je bijvoorbeeld geven bij een geboorte of aan een geliefde.                    

Rozen bestellen 

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Met een boeket rozen maak je pas echt indruk. Bij Pluk n Bloom kun je gemakkelijk rozen bestellen, waarna wij deze bezorgen in Amsterdam, Hoofddorp of iedere andere plek in Nederland. Is het vandaag een belangrijke dag en ben je vergeten een cadeau te regelen? Geen zorgen! Als je bij ons voor 14.00 uur bijvoorbeeld een bos rode rozen bestelt, wordt deze vandaag nog bezorgd. Bestel dus direct een boeket rozen bij Pluk n Bloom! Liever een ander boeket? Dat is geen probleem, naast rozen verkopen wij ook andere boeketten. Zo hebben wij voor iedereen een mooi en passend boeket. 

 

Bekijk alle boeketten