Bezorgen

Bezorgen jullie in heel Nederland?

Ja. Jouw boeket wordt op elk gewenst adres in Nederland bezorgd.  

LET OP! Boeketten buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De boeketten kunnen daarom afwijken.

Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?

Op particuliere adressen doorgaans tussen 09:00 en 18:00 uur. De bloemisten doen iedere dag hun best om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Echter kan het door drukte of weeromstandigheden voorkomen dat je bestelling na 18:00 uur wordt bezorgd. Op zakelijke adressen wordt er tijdens kantooruren geleverd. Mocht de ontvanger niet thuis zijn dan bezorgen we bij buren en laat de bloemist een briefje achter.

Helaas hebben wij geen zicht op bezorgtijden. De bloemist plant zelf de route in zodat er zo min mogelijk aantal kilometers gereden hoeft te worden. Hierdoor kunnen wij geen specifieke bezorgtijd geven omdat wij geen zicht hebben op de route van de bezorger en het aantal adressen in de route. 

Welke dagen bezorgen jullie?

Wij bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorgkosten in Zwanenburg, Halfweg en Haarlem postcode 2011 zijn €2,95. In de rest van Nederland zijn de bezorgkosten €5,95. 

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

Mocht de ontvanger niet thuis zijn dan wordt geprobeerd de bloemen bij de naaste buren af te geven en krijg jij als geadresseerde een briefje in de bus met daarop het adres waar de bloemen zijn afgegeven. Lukt het bij de buren ook niet dan neemt de bezorger de bloemen mee terug en kan er vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Bezorgen jullie in het buitenland?

Wanneer je een bestelling voor het buitenland wilt plaatsten kunt u dat telefonisch bestellen (020-3318583). Er gelden andere bezorgkosten en een minimum bestelbedrag. Dat verschilt per land. 

Kan ik bezorgen in een ziekenhuis, hotel of camping?

Ja, dat kan. Het is wel belangrijk om zoveel mogelijk informatie, zoals afdeling, kamernummer, (meisjes)naam, standplaats etc. op te geven. Ook een mobiel telefoonnummer van de ontvanger kan soms handig zijn om de bloemen op de juiste plaats te krijgen.