Voor 14.00u besteld, vandaag bezorgd
  •  Voor 14:00 besteld, vandaag in huis
  •  Laagste bezorgkosten van Nederland
  •  Gratis kaartjes
  •  7 dagen versgarantie
  •  Veilig betalen
  •  Bezoek ons in Haarlem of Zwanenburg

Wie zijn wij

Hallo,

Ik, Dennis Bogaart, ben de eigenaar van Pluk n Bloom. Ik heb het geluk om samen met mijn broer, Ricardo, en m'n bestie, Kim, twee goedlopende bloemenzaken te runnen. Eén gevestigd in Haarlem en de ander gevestigd in Zwanenburg, beiden nabij Amsterdam.

Bijna 13 jaar geleden begon ik mijn eerste bloemenwinkel in Zwanenburg, die na al die jaren steeds succesvoller is geworden. En dan begint het te kietelen. Ik wil meer.. Het heeft maanden, misschien wel jaren geduurd, maar in mei 2016 hebben wij een prachtige winkel mogen openen midden in het centrum van Haarlem. Dat was als een droom die uitkwam. 

Natuurlijk kunnen wij deze winkels niet met z'n drieën runnen. Met een zeer gedreven team van enthousiaste en gezellige collega's gaat dit ons goed af.

Als kleine jongen die opgroeide in een bloemistenfamilie wist ik één ding zeker: ik begin een cd-winkel. Nou, dat is dus heel anders gelopen en dat is maar goed ook. Hoewel het vroeg opstaan is elke dag, is het nog steeds een kick om steeds de mooiste kwaliteit bloemen te vinden en de nieuwste soorten te ontdekken. Zo blijft het een feest om mooie boeketten samen te stellen. 

Met een groot assortiment aan de meest kleurrijke bloemen is er altijd volop keus en alle bloemen zijn per stuk te verkrijgen. Wat is er nou leuker dan uw eigen "Pluk n Bloom-boeket" samen te stellen geheel naar eigen ingeving. Kleur, soort, groot, klein, lief of stoer, u kiest! Naast onze ruime sortering aan bloemen hebben wij ook hele mooie vazen voor uw boeket. 

Pluk n Bloom probeert elke dag weer te beschikken over een ruime sortering kamerplanten. Van grote groene kamerplanten tot een mini cactus en van mooie bloeiende kamerplanten tot een orchidee. Eigenlijk kunt u het zelf zo gek maken als u zelf wilt, want over het algemeen valt bijna alles te regelen. Dus staat uw plant er niet bij, wij bestellen het voor u!

Kom snel eens langs om Pluk n Bloom zelf te ervaren.

Pluk n Bloom