Luxe Zijden bloemen bij Pluk n Bloom

De mooiste luxe kunstbloemen en zijden bloemen vind je bij Pluk n Bloom!                                      Zijdeboeket                                                                                               

*De prijzen van de zijden bloemen op de website zijn per tak (een tak kan één of meerdere bloemen hebben). 

Toon filters Verberg filters
Geen producten gevonden

 

Multifunctioneel

Deze bloemen hebben niet alleen een prachtige uitstraling, ze zijn ook nog eens multifunctioneel. Je kunt ze tot in jaren hergebruiken en verschillende samenstellingen maken. Gebruik ze in bruidsboeketten, zet ze in een mooie vaas, maak een verjaardagsboeket ervan of versier de tafel ermee tijdens de feestdagen. Er rust nog een kleine taboe over het gebruik van kunstbloemen, maar dat idee verandert langzaam met de tijd mee. En terecht ook als je kijkt naar de kwaliteit kunstbloemen tegenwoordig. 

Unieke zijden bloemen bij Pluk ‘n Bloom

Bij Pluk ‘n Bloom is het mogelijk om je eigen boeket zijden bloemen samen. Bepaal voor jezelf welke stijl je mooi vindt en of je juist een kleurrijk geheel wil of eerder een rustig boeket. Houd daarbij in je achterhoofd dat boeketten zijden bloemen altijd veranderd kunnen worden! Je zit dus nooit ècht ergens aan vast. Een aantal populaire opties kunstbloemen zijn:

  • Bloesemtak;
  • Dahlia;
  • Gloriosa;
  • Orchideeën.

Word creatief met kunstbloemen!

Juist omdat zijden bloemen als enige verzorging nodig hebben dat ze af en toe afgestoft worden, maakt het ze ideaal om gebruikt te worden in creatieve uitingen. Maak bijvoorbeeld zelf een schattige stellage van reageerbuisjes met kunstbloemetjes erin voor aan je muur. Wanneer je een bloem zat bent kun je de bloemen bladeren eraf knippen, in een laagje verf dopen en gebruiken op een schilderij. Je kunt ze zelf ergens opplakken, denk bijvoorbeeld aan een meubelstuk zoals een lampenkap of tafelpoot. Waar levende bloemen al snel klaar zouden zijn met zulk gerommel hoor je kunstbloemen niet klagen. Ze kunnen je zelfs helpen met het ontdekken van jouw creativiteit!

                                                                

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een zijde boeket, wij hebben in onze winkel in Zwanenburg een zeer uitgebreid assortiment zijden bloemen. Wij bij Pluk n Bloom maken zijde boeketten voor op kantoor, thuis of een evenement en gaan graag met uw wensen aan de slag!