Bruidswerk bij Pluk n Bloom

De fantasievolle en op maat gemaakte bruidsboeketten van Pluk n Bloom zorgen voor een persoonlijke touch aan jouw onvergetelijke en liefdevolle dag. Wij zorgen ervoor dat dit een van de mooiste dagen van je leven wordt met prachtige bloemstukken en uiteraard het bruidsboeket als aanvulling op je bruidsoutfit.

Een uniek bruidsboeket

Veel mensen dromen van de perfecte bruiloft, die tot in de puntjes prachtig afgewerkt is. Dan moeten de bloemstukken en boeketten uiteraard ook perfect zijn. Iedere bruid is uniek, daarom maken wij jouw bruidsboeket graag persoonlijk door de kleuren en bloemen te gebruiken die aansluiten op jouw persoonlijke stijl. Of je nu gaat voor diverse felgekleurde bloemen of juist voor een rustig wit boeket met zachte kleuraccenten, wij zorgen dat hij precies is wat jij voor ogen had om het gangpad door te lopen en uiteraard voor het iconische moment wanneer je het trouwboeket gooit.

Bekijk onze boeketten om te kijken welke bloemen en stijlen jou aanspreken en wij creëren een uniek boeket. Wil je je trouwboeket eigenlijk liever bewaren? Dan is het ook mogelijk om een kleiner, goedkoper boeket te maken die erop lijkt om te gooien. Zo kun jij je eigen bruidsboeket nog langer koesteren.

Bloemen voor je bruiloft

Bloemen zijn zoveel meer dan iets extra’s op je bruiloft, met bloemen straal je jouw unieke stijl en gevoelens uit. Door dezelfde bloemen op verschillende manieren als accenten te verwerken wordt je bruidslocatie een prachtig geheel. Bruidswerk is niet alleen het maken van een bruidsboeket, er zijn talloze mogelijkheden voor een bloemrijke dag. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een mooie hand corsage;
  • Bloemstuk voor op de trouwauto;
  • Sierlijke, kleine bloemen voor in het haar;
  • Boeketten voor de bruidsmeisjes;
  • Bloemstukken op de trouwlocatie.

Wij gaan graag met jullie in gesprek om de mooiste bloemstukken samen te stellen voor jullie bruiloft. Zo kun je nog meer genieten van je grote dag en hoef je niet meer om te kijken naar de bloemstukken.

Diverse bloemstukken: Een volledig bruidsarrangement

Graag maken wij een stijlvol arrangement dat geheel is afgestemd op jullie wensen. Vaak heb je genoeg eigen ideeën, maar je kunt ook eens een kijkje nemen bij wat wij doen om inspiratie op te doen. Om van jouw ideeën een concreet plan te maken nodigen wij je graag uit in onze winkel om dit met je te bespreken. Bellen of e-mailen voor informatie kan natuurlijk altijd. Wij zorgen er graag voor dat het bruidswerk aan al je wensen voldoet!

Pluk ’n Bloom helpt je graag bij de aankleding van jouw bruiloft. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Alles is mogelijk en we denken graag met jou mee!

Gebruik ons onderstaande formulier of neem contact op via info@pluknbloom.nl of bel 020 - 331 85 83.

Pluk n Bloom Haarlem
Kruisstraat 38
2011PZ Haarlem
023 576 55 02
haarlem@pluknbloom.nl 

Pluk n Bloom Zwanenburg
Dennenlaan 39
1161CL Zwanenburg
020 331 85 83
info@pluknbloom.nl