Giftcards bij Pluk n Bloom

Een Pluk n Bloom giftcard is het ideale cadeau voor verschillende gelegenheden. De giftcards zijn te besteden in onze winkels in Haarlem en Zwanenburg, nabij Amsterdam. De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en op te waarderen naar een bedrag naar keuze, vanaf €15,-. Staat het gewenste bedrag niet tussen de opties? Neem dan contact met ons op en wij gaan het voor je regelen.

Is er iemand jarig of wil je iemand bedanken? Een Pluk n Bloom giftcard is het ideale cadeau voor diverse gelegenheden. Met een giftcard van Pluk n Bloom kan degene aan wie je hem schenkt zelf een prachtig boeket uitkiezen online, of in onze winkels in Haarlem en Zwanenburg. Wat de gelegenheid ook is, een prachtig boeket is altijd een goed cadeau!

Geef een boeket als bedankje, om iemand te feliciteren of gewoon zomaar. Met een giftcard van Pluk n Bloom sla je de plank nooit mis, omdat je zelf kunt bepalen wat je ervan koopt. De cadeaubon kan gebruikt worden voor een bos rode rozen, een modern boeket, een bloemencadeau, mooie vazen en alle andere producten in ons assortiment. Daarnaast is het mogelijk om de cadeaukaart in delen te besteden wanneer het gewenste boeket of cadeau goedkoper is dan de waarde van de cadeaukaart. Laat iemand genieten van een heerlijk geurend boeket naar keuze met een giftcard van Pluk n Bloom.

Wij accepteren in onze winkels ook de cadeaubonnen van Bloemen Cadeau & Topbloemen.nl

Giftcard saldo

De Pluk n Bloom giftcards zijn te besteden om onder andere bloemen te bestellen in onze winkels in Haarlem en Zwanenburg, nabij Amsterdam. De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en op te waarderen naar een bedrag naar keuze, vanaf €15,-. Wij hebben standaard giftcards voor de volgende bedragen:

  • €15,- Pluk n Bloom giftcard
  • €20,- Pluk n Bloom giftcard
  • €25,- Pluk n Bloom giftcard
  • €40,- Pluk n Bloom giftcard
  • €50,- Pluk n Bloom giftcard

Staat jouw gewenste bedrag niet tussen onze opties? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij het voor je regelen! Zie je iets leuks wat goedkoper is dan de waarde van je Giftcard? Dat is geen probleem. Je kan de giftcard ook in delen besteden in één van onze Pluk n Bloom winkels.

Giftcards van Pluk n Bloom bestellen

De Pluk n Bloom giftcard kan worden uitgegeven in onze winkels in Haarlem en Zwanenburg, nabij Amsterdam, en zijn onbeperkt geldig. Wil jij ook iemand blij maken met een cadeaubon voor een prachtig boeket of iets anders moois van Pluk n Bloom? Kies dan cadeaubon met saldo naar wens en verras iemand met dit fijne cadeau dat altijd goed is!

Pluk n Bloom Haarlem
Kruisstraat 38
2011PZ Haarlem
023 576 55 02
haarlem@pluknbloom.nl 

Pluk n Bloom Zwanenburg
Dennenlaan 39
1161CL Zwanenburg
020 331 85 83
info@pluknbloom.nl