Rouwbloemen van Pluk n Bloom

Wanneer u afscheid neemt van een dierbare is het belangrijk uiting te kunnen geven aan de herinnering van de overledene, een rouwstuk of rouwboeket is hier een mooie manier voor. Bij Pluk n Bloom kunt u er van op aan dat wij er zorg voor dragen uw rouwstuk met liefde, aandacht en securiteit te maken.

Ons team heeft vele jaren ervaring en wij begrijpen dat een laatste afscheid van een dierbare alle aandacht verdiend. Bij Pluk n Bloom garanderen wij tijdige levering van het rouwstuk of rouwboeket bij de uitvaartonderneming of op het opgegeven huisadres.

LET OP! Rouwstukken buiten onze regio (Zwanenburg, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam: Nieuw-West en Westpoort) worden uitbesteed aan collega-bloemisten. De rouwstukken kunnen daarom afwijken.

Naast de rouwstukken die wij op de site hebben staan kunt u ook altijd uw wensen met ons bespreken. Mocht u er niet geheel uitkomen of het prettig vinden als wij meedenken kunt u langskomen of contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Pluk n Bloom zit in Haarlem en Zwanenburg (nabij Amsterdam).

Gebruik ons onderstaande formulier of neem contact op via info@pluknbloom.nl of bel 020 - 331 85 83.

Pluk n Bloom Haarlem
Kruisstraat 38
2011PZ Haarlem
023 576 55 02
haarlem@pluknbloom.nl 

Pluk n Bloom Zwanenburg
Dennenlaan 39
1161CL Zwanenburg
020 331 85 83
info@pluknbloom.nl